24839  13. 5. 2011 17:19:58 - muffina

Bolesť pošvy pri vzrušení

Dobrý deň,
mám 27 rokov a vo svojom živote som mala viac sexualnych partnerov, ale az posledny rok som si vsimla, ze ma pri zacinajucom sexualnom vzruseni velmi boli posva (s mojim terajsim partnerom som uz 6 rokov a deti este nemame).
Je to akoby silny tlak a bolest nastupuje akonahle zacinam byt vzrusena, vacsinou pri bozkavani - ked sa ma partner este vobec nedotyka na intimnych partiach.. Neskor bolest ustane a pri pohlavnom styku nemam vobec problem. Bolest sa prezit da, ale je mi to neprijemne, vdaka nej sa mi trocha znizila chut na sex. Existuju podobne pripady a dalo by sa zistit co to sposobuje?

dakujem za odpoved..

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bolo by dobré obrátiť sa priamo na gynekológa. Je to pomerne zvláštny problém. Obvykle pri vzrušení sa orgány jak u mužov, tak aj u žien prekrvia a tväčšia a možete pociťovať mierny tlak, alebo také mravčenie ale určite nie bolesť. Preto netučím, kde by mohol byť problém.

Komentáře uživatelů ...

13. 5. 2011 21:08:18
podobné pocity mám v místě od pochvy do leva ... při vzrušení se mi to tam stahne a když je to hodně intenzivní tak to i tročku bolí ... mám to v místě kde se vyskytují žlázy takže to prý je asi tím ale ani lékař přesto neví.. ale už to neřeším...
18. 5. 2011 12:07:40
dakujem za odpovede, skusim to riesit u lekara..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie