249  8. 1. 2009 20:23:29

Hustý tvarohový výtok

Dobrý večer. Cítim pálenie pošvy, mám veľmi hustý výtok. Môj partner, má tiež podobný problém, máme nechránený pohlavný styk. Tiež cíti pálenie a má také malé škvrnky na penise. S podobným problémom som bola u gynekológa minulý mesiac. Dal mi čipky a mastičku. Vtedy to pomohlo. Je potrebné ísť znova? Nestačí používať tú mastičku ktorú mi predpísal? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte mykózu, kvasinkovú infekciu. Ak vám doma ostala mastička, kľudne ju dajte partnerovi a každý večer po umytí,nech si ňou nakrémuje nahrubo penis a začervenané miesta. Vám asi len tá mastička stačiť nebude. Keď je infekcia takáto masívna, je potreba celkovej liečby. Buď vám opäť lekár predpíše globulky na vkladanie, alebo môžete dostať lieky na užívanie. Bohužiaľ tento výtok sa opakuje dosť často, má s ním problém skoro každá druhá žena. Počas liečby sa radšej vyhnite pohlavnému styku.

Komentáře uživatelů ...

4. 2. 2009 22:52:39
my mame ten isty problem. teraz vsak neviem ist ku gynekologovi a aj mi je trapne s nim hovorit o priatelovi. co by ste poradili, aku masticku mame kupit v lekarni co by mojmu priatelovi predpisal mozno aj moj lekar? prosim poradte mi. za odpoved velmi pekne dakujem.
31. 3. 2011 9:27:02
Canesten mi pomohol.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky