24912  16. 5. 2011 11:51:13 - sobelus

Utržená uzdička

Dobrý den,
v minulých dnech sem si při pohlavním styku pravděpodobně utrhl uzdičku,okolí uzdičky mi celkem zmodralo a na dotyk to bolí i po 2 dnech,nehledě na to kolik krve ze mě teklo. Po stáhnutí se mi ta uzdička postaví do špičky, asi tím jak je utržená a nedrží přichycená k žaludu. Navíc se mi po okolí udělali dva bílé flíčky , vypadá to jako bradavice, nb tak něco. Na internetu jsem vyčetl, že se s tou uzdičkou k doktorovi nemusí, ale jinde zase píší, že ano. Nevím jakou roli hrají ty dva bílé flíčky. Nechci s tím mít potíže do budoucna, tak se proto raději ptám, vyčetl jsem že se kolikrát doktor pobavil, když tak muž přišel s tímto problémem. Pro lepší radu jsem ochoten poslat i foto.
S pozdravem Michal

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ vás to bolí a skutočne rada bola väčšieho rozsahu, tak by som urológa jednoznačne doporučovala. Ak sa to pekne zhojilo a pri masturbácii ani pri styku problém nemáte, tak zatiaľ to riešiť nemusíte a lekára vyhľadáte až vtedy ak sa to zopakuje.

Komentáře uživatelů ...

16. 5. 2011 13:05:47
Neviem tie fliacky co by mohli byt, hadam len znak hojenia, tiez som si natrhol uzdicku, po asi tyzdni sa mi to zahojilo, no zalezi ako velmo si si natrhol, niekedy sa to nezahoji a treba s tym ist k urologovi, ak sa to zahoji tak je to v pohode.
17. 5. 2011 9:21:57
Mně se to kdysi stalo taky. Mazal jsem to framykoinem. Za několik dní se to zahojilo a od té doby žádné problémy nejsou. Když uzdička zůstane vytržená a rána se zahojí, tak už se dál asi trhat nebude. Jedině kdyby se to zanítilo, tak se s tím musí k doktorovi.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie