26123  22. 6. 2011 14:46:42 - A8M7

Problémy s kondomy

Dobrý den,
partner odmítá sex s kondomem, protože chvíli po nasazení změkne a nevyvrcholí (říká, že je to "o ničem"). Já sice beru HA, ale jsem náchylná na kvasinky a infekce močových cest. Přemýšlela jsem o Pharmatexu, ale ten se nedoporučuje právě pro ženy náchylné na infekce. Existuje nějaký způsob, jak sex s kondomem nacvičit? Děkujeme. :)

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
máte pravdu, že Pharmatex pro Vás není vhodný. Já osobně bych doporučoval jít jinou cestou. Osobně se mi zdá lepší zapátrat po příčinách Vaší náchylnosti na kvasinky a infekce močových cest. Jak pro Vás, tak pro partnera by vyřešení Vašich problémů bylo přínosnější, než to řešit kondomem. Jelikož rozbor Vašeho problému bude potřebovat probrat komlexněji, což jistě přesahuje rámec této poradny, tak pokud máte zájem, můžete se mi ozvat na ???, kde by jsme se pokusili problém vyřešit. Pokud budete trvat na tom kondomu, tak bych doporučoval provést nasazení, až bude partner dostatečně vzrušený ne hned po erekci. Zkuste naplánovat nasazení kondomu v nějaké hře. Fantazii se meze nekladou...

Komentáře uživatelů ...

22. 6. 2011 15:09:43
skus mu ho nasadit pri oralnom sexe tak, aby si mu neprerusovala vzrusovanie.. formou "hry" - aby mu nezmakol.. ale to, ze je to o nicom, sa asi nacvicit neda - ani mne zene to moc prijemne s kondomom nie je.. tak v tomto poradit neviem..
22. 6. 2011 20:20:19
Sprchovala jste se někdy v pláštěnce? Asi tak se cítí váš manžel. Náchylná na infekce jste nejspíše ne od přírody, ale z nějaké příčiny ať už ze strany manžela nebo něco děláte špatně vy sama.
24. 6. 2011 20:44:56
Tady odpovida urcite odbornik.., nachylnost na infekce neni z "delani neceho spatne".. Presne vim o cem se bavis, taky jsem mela s partnerem takovy problem,ale naucit se to da, sama nevim jak.. zkratka musis ho "vyrajcovat" natolik, ze bude moct za kazdou cenu.. nejde o "fyzicke rajcovani" spis nejakej striptizek nebo neco co ho hecuje..
Rasto22
28. 6. 2011 23:46:00
Ten problém som mal len raz .. odporučujem buď inú značku kondómu kde sú tenšie, ten sex sa stáva príjemnejším pre muža ;) vlastna skúsesnoť vyskušal som niekoľko kondóm a verte pre muža je to dosť rozdiel... potom je tu ešte ten to spôsob... keď že berieš HA tak skúste na začiatku bez kondómu , s tým ale aby bol prázdny tak že aby nemal zbytky spermií po masturbace , orálnom sexe, alebo predchádzajúcom styku a podobne.. tak že niekoľko minút bez ochrany potom už keď bude rozbehnutý alebo viac menej ´´nadržanejší´´ tak šup rýchlo kondóm a pokračujete a užijete si aj ty tak i on... len ako hovorím lepšiu značku kondómu teraz na trhu je plno dobrý nechcem tu robiť reklamu ... tak ako pre ženy vyrábajú útra tenké vložky a vsiaka viac krvy tak už je aj útra tenké kondómy , ktré sú dostatočné silné aby sa nepretrhli ;-)
28. 7. 2011 0:42:54
Děkuju za rady a názory, zkoušení různých kondomů mě napadlo jako první, ale mám dojem, že to spíš bude o psychice nebo o 'nedostatečném vzrušení'. Tak i tak - děkujeme. :)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie