26128  22. 6. 2011 17:57:42 - scoobynka

Tehotenský test?

Dobrý deň,
Moja otazka znie ze vsade je odkedy najskor zisti tehotensky test graviditu ale moja otazka znie, ci tehotensky test sa objavi pozitivny po cely cas tehotenstva alebo to dokaze zaregistrovat tehotenstvo iba nejake prve obdobie? Dakujem, a mimochodom je skvele ze nieco taketo funguje

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ je žena tehotná, tak tehotenstký test je stále pozitívny, lebo hladina HCG v moči je stále prítomná, ale nie je logické si robiť test ak žena je tehotná napr. už 4 mesiace, či viac a už tehotenstvo má dávno lekárom potvrdené. Trošku nerozumiem dotazu.

Komentáře uživatelů ...

22. 6. 2011 18:22:09
Já si zase myslím opak - a to, že podobné zodpovědny jsou spíše "škodlivé", neboť odborné znalosti pisatelů odpovědí jsou na bodu mrazu. Pokud máte zdravotní problém je nezodpovědné se ptát laiků někde na webu, ale je třeba zajít za lékařem, který studuje minimálně 6 let, aby vůbec něco málo věděl o medicíně. Váš dotaz např. byste měla vyřešit v lékárně, kde vám dají odpověď ke konkrétnímu těhotenskému testu.
24. 6. 2011 14:11:22
22.6.2011 18:22:09 na hlavnej stranke mas uvedenych vsetkych odbornikov, ktori radia a vsetci maju prislusne studium ukoncene.. ked si preklikas otazky, zistis, ze odpovedajuci (myslim, ti co spravuju stranku, nie diskuterov)su vzdy rozdeleni tak, aby odpovedali na otazku zo svojho oboru.. cize ja si nemyslim, ze by to bolo na skodu - v mnohych pripadoch cloveka ukludnia, alebo povzbudia ist za doktorom..

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk