26135  22. 6. 2011 21:04:16 - kamil07

Varikokela III gr.

Dobrý deň!
Mam problem s varikokelou III gr. Bol som 18.maja na operacii varikokely a dnes sa mi to zase obnovilo a je to take iste ako predtym. Nezatazoval som to a ani nic som take nerobil, nechapem preco sa mi to obnovilo? Myslite, ze druha operacia pomoze a za aky cas je mozne ist na druhu operaciu? Uz mam z toho vsetkeho obrovske nervy a to som si myslel ze je po vsetkom ked pojdem na tu operaciu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
recidiva varikokély je poměrně častá. Promluvte si se svým lékařem a na vše se ho zeptejte. On zhodnotí Váš stav a řekne, kdy by jste eventuelně mohl jít na další operaci příp. jak jinak vzniklou situaci řešit.

Komentáře uživatelů ...

22. 6. 2011 21:24:16
Proč píšete na web a nejdete za ošetřejícím lékařem? Myslíte si, že někde na dálku zapne věšteckou kouli a bude vám radit, jestli vám druhá operace pomůže. Pokud chcete udělat něco pro své zdraví, jděte do příslušné nemocnice (na ambulanci)kde vás operovali.
30. 6. 2011 13:08:22
Občas se to vrací a nikdo vám nezaručí že po 2.je to naposled! Ale teď by jste se procedurou okolo toho měl zaobírat víc a s tím spojit i určité životní návyky. Nejsem vám nyní schopen říct co všechno má na to vliv.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot