26203  24. 6. 2011 13:16:58 - Luciiishek

Nechuť k sexu či masturbaci

Dobrý den,
mám vážný problém. Je mi 15 a už 2 měsíce beru antikoncepci.. První týden byl normální, a měla jsem normální chuť se s mým klukem milovat, či masturbovat. Teďka už jsem se ale od té doby, čili 2 měsíce nedělala, nebo na to nemám absolutě chuť, a docela mě to štve, nebo jinak jsem masturbovala každý den. Přemýšlím, že je to možná s té antikoncepce- Artizie, mohli byste mi poradit nějakou levnější antikoncepci, po které se mi zvětší prsa, a zůstane mi moje stála chuť k sexu ? Taky jsem přemýšlela, zda to není rozchodem s mým klukem, ale jsem spíš ráda, že s ním nejsem, nebo mi došlo, že i po 2 rokách mě měl jen na sex, a taky mi není příjemné, vzpomenout si, jak jsme to dělali. Mám nového kluka, ale je to spíš velký kámoš. I tak mě ale štve, že sex je mi teď ukradený. Prosím, pomozte mi..

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
môže to byť antikoncepciou. Lacnejší druh Vám musí odporučiť gynekológ, len on pozná Váš zdravotný stav a nie každá hormonálna antikoncepcia je pre Vás vhodná vzhľadom na Váš mladý vek a rôzne dávky hormónov v tabletkách. Takže o všetkých ťažkostiach sa raďte s gynekológom.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie