26250  25. 6. 2011 22:04:23 - viktora

Bod G?

Dobrý deň.
Chcela by som sa opytat jednu otazku ohladom bodu G. Mam ho asi 3 cm od vchodu do posvy a je dost velky. Vraj ho citit iba vtedy ked sa sexualne vzrusim, ale ja ho citim aj ked niesom vzrusena a chcem sa spytat ci to nie je len taky koby "vyrastok" alebo nieco take a je to vobec bod G? Myslím, že na to je asi moc velky aby to bol on.. ma asi 1,5-2 cm v priemere. Za radu Ďakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
bod G je vlastně zformovaná nervová tkáň s velmi vysokou citlivostí. Velikost bodu G se u žen liší, udává se kolem 1cm (velikost hrášku), ale může být klidně větší. Obzvláště pokud jste vzrušená, může se bod G zvětšit klidně dvojnásobně. Nachází se 3-5cm od poševního vchodu tudíž se o bod G jednat může, ještě upřesním, že se nachází "na horní straně" za pubickou kostí. Nahmatat ho samozřejmě můžete, i když nejte vzrušená. Co cítíte pokud se ho dotýkáte ? Pokud jsou Vám doteky příjemné a vzrušují Vás, tak se pravděpodobně o bod G jedná.

Komentáře uživatelů ...

25. 6. 2011 22:17:35
Je to on, mého srdce šampion.
26. 6. 2011 19:10:54
Pokud při jeho stimulaci cítíš velké vzrušení tak to asi bude on

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie