26291  27. 6. 2011 8:42:42 - mariana1

Dcérka sa budí v noci ešte aj 8x

Dobrý deň.
mam dceru ktora ma 1rok a 3 mesiace. Už od narodenia sa pravidelne budi min 5 az 8x. v poslednych dnoch sa to zhorislo. V noci pije okolo 800ml sunaru bananoveho. Neviem co mam s nou robit, pretoze som uz strasne vycerpana. Skusala som pred spanim kase, poriadne dieta zasytit, skusala som kase do flasticky miesto sunaru, kupovala som uz hami hajaja na dobru noc na zasytenie a nic. Som z toho uz zufala, moja doktorka tvrdi ze to sa pomaly upravi. Neviete mi poradit? Ďakujem vam

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Zkuste večerní Sunar nahradit mlíčkem s kaší, to je nejvíce sytivé a dcerka by po něm mohla vydržet spát déle. Zkuste nechat v místnosti malé světlo, "bludičku". Můžete vyzkoušet také Estivillovu metodu, kterou si maminky hodně chválí. V lékárně seženete zklidňující bylinkové kapky na podporu usínání. Nezapomínejte na pravidelnost, která je základem. Vyžaduje to hodně trpělivosti, ale mnohdy se jedná jen o krátké období, kdy děti protestují a odmítají spát.

Komentáře uživatelů ...

27. 6. 2011 14:37:17
a budi sa s placom, alebo je pokojna? nemoze to byt neuvolnenymi vetrami, ci zlymi snami?
27. 6. 2011 19:47:41
nebudi sa s placom,skorej sa posadi a potom zacne plakat uz pol roka spi s nami v manzelskej posteli ale je to stale rovnake.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí