26331  27. 6. 2011 21:23:16 - manhatan

Ako na to?

Dobrý deň,
mám taký problém, že keď sa ma partner dotýka tam dole a chce aby som sa spravila, tak sa mu to nedari, respektive ja necitim ten taky dobry pocit. Neviem čím to je. Skúšal sa ma už rôzne dotýkať, ale nejako mi to nešlo. Problém je asi vo mne, ale neviem ako ho navigovať a pomôcť. Mám pocit akoby som sa nevedela uvoľniť alebo potrebujem aby to robil dosť dlho kym sa ten pocit dostavi.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Presne tak, je to o uvoľnení a dôvere... Keď partner začne, tak sa veľmi sústredíte na to, aby to bolo čím skôr a zapájate viac rozum ako emócie. Skúste partnera požiadať, aby masturbáciu občas prerušil a zameral sa na niečo iné. Čím častejšie sa o to budete pokúšať, tým ľahšie Vám to pôjde. Okrem toho, niekedy sa zabúda aj na dostatočné lubrikovanie, takže aj to môže byť problém.

Komentáře uživatelů ...

27. 6. 2011 21:45:50
Pokud se umíte sama udělat ručně, tak mu to ukažte, jak si to děláte sama až do konce, ať se na to dívá a naučí se to. Na oplátku vy ho požádejte, ať se sám udělá také do konce a nebudete pak mít ani pocit, že se před ním příliš odhalujete.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie