26351  28. 6. 2011 17:40:48 - Luciiishek

Je to zamilovanost?

Dobrý den,
často sem píšu, a pokaždé mi skvěle poradíte. Dneska mám dotaz, který tu je možná často rozebírán, ale ne tak, jak bych to chtěla. Jde o mého nejlepšího kámoše, i když se známe skoro 4 měsíce, vím, že je moc fajn. Díky němu, jsem se dokázatelepatiea rozejít se svým bývalým klukem, který mě jen využíval na jednu věc. Pořád jsme se k sobě vraceli a neustále hádali. Až když jsem Radka (to je ten kámoš) poznala přes FB přes kámoše, dostala jsem odvahu a ukončila vztah, nebo jsem přišla na to, že celý život bych s Martinem ( bývalý kluk) nevydržela, jelikož mě i někdy bil. Radek mi dodával odvahu, a podporoval mě. Sice jsme spolu byli za tu dobu jen 5 x venku, ale je to pro nás lepší, když se výdáme jednou týdně, než každý den, nebo to pak ničemu nesvědčí. Aspoň se na sebe těšíme. S Radkem si dokonale rozumíme (ale tak to bylo i s Martinem), máme společné zájmy, a dokonce i naše mámy jsou stejné. Jeho i moje máma jsou nějak "psychicky narušené", ale to je na dlouho. Máme rádi, když si spolu povídáme o svojí rodině, třeba i o babičkách a společně si sdělujeme povídky a různé příběhy. S Martinem tohle třeba nešlo.

Také má Radek smysl pro humor, stejný jako já, který moc lidí nechápe a uráží se. Ale my si dokonale rozumíme. Před 1 měsícem mi nabídl, abych s ním chodila do tanečních, a když mi to mamka dovolila, každé neděle spolu cvičíme. Ptala jsem se, jestli takhle cvičil i se svou bývalou taneční partnerkou, a řekl že ne, jen v tanečních. Čím déle se spolu známe, tím víc si rozumíme, a každý den si píšeme na icq,nbo SMSky. Už mi napsal, že se mu líbím, a má mě rád, ale nevím,jak poznat, že je do mě zamilovaný ? Chodím k němu domů, na procházky, výlety. Neznáte nějakou internetovou adresu,jak se pozná, že je do mě zamilovaný ? Já sama nevím,jestli do něj zamilovaná jsem, protože se bojím vztahu, že to vše hezké pak skončí. Zatím na žádnou pusu ani obejmutí nedošlo, jen při tancování. Nevím, zda ho mám políbit, nebo čekat na něj, jak mu naznačit, že chci obejmout.. Nechci nic uspěchat. Mám ho moc ráda, a nevím jak bych bez něj vycházela. Prosím, poradíte ?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Tak, dali ste strašne ťažkú otázku. Nie je jednoduché povedať, že tak toto ešte nie je láska a toto už je. Jednoducho si vychutnávajte spoločné stretávanie a objatie a pusa určite prídu samé a vtedy to už budete vedieť. Teraz sa spoľahnite na to, že Radkovi je s Vami dobre, lebo inak by sa s Vami nestretával...

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy