26779  10. 7. 2011 12:21:33 - whiteangel69

Nesmierna bolesť hlavy pri sexe

Dobrý deň,
mam takyto dost hnusny a neprijemny problem. Idem trosku do hlbky. Ked pri sexe moja priatelka prebera poziciu vodcu (cize viac maka nez ja) tak je vsetko v poriadku. V tom pripade ja v podstate len lezim a priatelka je na mne ktora sa snazi nas oboch uspokojit :) Ale v opacnom pripade ked ja viac makam ale to fakt ze makam tak po case ma zacina boliet hlava (vzadu,vlavo) zozaciatku slabucko.

Ale cim rychlejsie sexujeme tym viac ma to boli , pred ejakulaciou to je fakt uz velka boles a ked sa "spravim" tak si to vlastne ani neuzijem kedze ma ta hlava uz tak neskutocne boli ze si musim lahnut a zvijat sa od bolesti. Priatelka sa o mna boji a ja sa bojim ze to moze byt aj nieco vazne. Je to bolest jak keby mi niekto vrazal noz do hlavy... Hovoril som to mojej obvodnej doktorke (hovoril som jej vtedy toho viac) spravila mi odbery ale nie koli tomu. Potom mi volala ze vsetko je v poriadku, proste podla nej je to normalne ale ja neviem uz co si ona mysli.

P.S. Sexujem dva roky, nikdy sa mi to nestavalo , zacalo to mesiac a pol dozadu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
pokud Vám to dělá při každém pohl. styku je nutné navštívit lékaře, který Vás odešle na neurologii, kde Vás podrobně vyšetří. Normální to určitě není.

Komentáře uživatelů ...

10. 7. 2011 12:28:59
Nechte se odeslat na neurologii.
whiteangel69
28. 7. 2011 17:43:24
Bol som na neurologii. Uz som aj po vysetreni EEG , a povedala mi ze som zdravy. Ze mam vsetko v poriadku. Poradila mi brat Magne b6 ... Ale stale mi to nepreslo :(
20. 8. 2011 10:05:46
Přítel trpí stejným problémem. Myslím, že u něho to spustil velký stres v práci a fyzické vyčerpání. Zkusila bych jemnější přístup k sexu, protože občas jsme hodně divocí. A každopádně si odpustit několikanásobné milování. Bojím se o něho, snažím se pomoci tím, že více přeberu aktivitu, ale na klidu a pohodě při milování to nepřidá. Kupodivu takovéto problémy nejosu až tak neobvyklé, ale nikde se nedočtěte co s tím? Mam doma sportovce, štíhlý aktivní chlap, žádný problém s tlakem, žádné předchozí boleti hlavy, žádná rodinná diagnóza. Co si počít?
whiteangel69
1. 9. 2011 1:04:56
Dobry den, dakujem Pani ze ste reagovali :) Tiez si myslim ze je to zo stresu. Bol som na neurologii aj na vysetreni EEG a neprisli mi na nic. Len mam brat vitaminy :) Nastastie to uz prestalo a mozme si vychutnavat krasu milovania opat naplno :) Ale stale je ten strach ze sa mi to opat vrati. Moje priatelka sa tiez o mna velmi bala ked som sa valal po zemi od bolesti ... Prajem Vam a Vasmu priatelovi nech sa mu to da dokopy a nech si mozte nadalej poriadne uzivat :)
excalibur
11. 3. 2012 11:09:22
Dobry den, mam podobný problém(pričom som žena, a citala som že u mužoch sa to objaví oveľa častejšie),obrovsku bolesť pri orgazme už mesiac, už som bola u lekara, krvny obraz mam v poriadku, teraz cakam na CT vysetrenie,ale už ma to velmi trápi,možno že to tiež mám zo stresu(mala som dost take obdobie), ste pisali že vám to prešlo,chcela by som sa opytať ako co ste pre to robili?, ci ste brali najaké vitamíny ,robili ste niečo extra......dakujem :)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie