26803  10. 7. 2011 19:24:21 - obul

Krátka erekcia

Dobrý deň,
mam 26 rokov a mam problem urzat erekciu. Pri masturbacii je vsetko v poriadku. No ked som s priatelkou tak sa vzrusimm, mam erekciu ale ked mi priatelka chyti penis a zecne masturbovat tak ho nedokazem udrzat. Akokeby s nim nic nerobila, necitim jej ruku, akokeby znecitlivel. Trva to necely rok co sme spolu a tie problemy trvaju od zaciatku. bol som uz aj u lekara, po prehliadke povedal ze vsetko vyzera v poriadku, objednal ma na odber krvy koli hormonom ale zaroven povedal ze ked to dej doby budeme mat pohlavny styk tak ze na odber mozem zabudnut. pohlavny styk sa podaril ale po necelej minute som ejakuloval. este par krat sa nam to podarilo ale taktiez to nebol extra vykon. myslel som si ze to bude v pohode ale problemy pretrvavaju a uz dlhu dobu zlyhavam :/. K tomu vsetkemu este pracujem v zahranici a s priatelkom sa vidime len obcas. neviete mi poradit ako dalej? Už sme z toho obaja zniceny a ja uz neviem co dalej. nechcem o nu prist, milujem ju.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
dlouhá odluka může mít na prožitek pohl. styku určitě vliv, ale nechápu na co se přesně ptáte ? Jelikož píšete, že máte problém udržet erekci a o pár řádků níže píšete o problému s předčasnou ejakulací? V případě předčasné ejakulace se nabízí řešení viz. otázky předčasná ejakulace. Je toho tady opravdu spousta, stačí jen trochu hledat. Co se týká udržení erekce, tam vidím problém v psychice, jelikož zdravotně to vypadá, že jste v pořádku. Nutné je se max. uvolnit, mít delší předehru a hlavně se nestresovat z toho, že dojde k problémům s erekcí nebo k ním opravdu dojde... V případě přetrvavajících problémů navštivte prosím sexuologa, jsem si jist, že ve Vašem případě Vám dokáže pomoci, ale je nutný osobní kontakt, tudíž přes tuhle poradnu Vám nedokáži lépe poradit.

Komentáře uživatelů ...

11. 7. 2011 5:58:51
Príčinou môže byť i vaše dlhšie odlúčenie. Vy sa veľmi tešíte a psychika to nezvláda. Keďže sám to zvládate v pohode nemal by byť problém ani spolu. Vy asi ste trochu si navykol na "ruku" a chvíľu potrvá kým sa to zmení. Tým nechcem povedať, že máte prestať, ale ste dosť asi odlúčení a to k tomu patrí. Potom vaše krátke stretnutie vás nenaučí si spolu na seba i po tejto stránke zvyknúť. Skúste s partnerkou keď opäť sa stretnete neisť rovno na"vec". Viac hladkania, maznania, pomaly postupne vzrušovať sa navzájom. Proste maximálnu pohodu a kľud, bez stresu a naháňania sa. Ak sa opäť stane, že ON vás neposlúchne, prerušte všetko a vráťte sa na začiatok. Pomaly trpezlivo, času je dosť!!!!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie