26974  14. 7. 2011 11:37:30 - kaktus

Jsem těhotná?

Dobrý den,
mela jsem nechraneny pohlavní styk, menstruaci jsem sice dostala,ale asi o 7 dni pozdeji (predtim jsem ji mela vzdy pravidelne), potom jsem si delala tehot. test(vysel negativni) protoze dalsi MS jsem mela take opozdenou-nyni o 9 dni,pripada mi ze mam neobvykle velke bricho,vetsi prsa a citim se divne, vazim normalne 54kg a dnes rano jsem mela 57kg (stravuji se stejne jako driv tak si nemyslim,ze by to bylo tloustkou. Cetla jsem na internetu, že kdyz je hladina hCG uz vysoka, test to nepozna (nevim jestli je to pravda). Na gyndu jit nemohu, protoze odjizdime na dovolenou. Myslite,ze je moznost ze jsem tehotna? Dekuji za odpoved

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Test vám vždy ukáže pozitívny test pokiaľ ste tehotná minimálne 14 dní. Ak jeden test bol negatívny, to ešte nič neznamená Ak menzes mešká ďalej, test za dva dni zopakujte. Ak aj ten bude negat, tak bude nutné navštíviť svojho gynekológa.

Komentáře uživatelů ...

14. 7. 2011 12:14:20
Nepride mi to ako tehotenstvo, ak by aj nahodou tak po dovolenke si sprav opet test.
14. 7. 2011 12:38:54
kup si dalsi citlivejsi test.. ked je hladina HCG vysoka, test to urcite pozna, na to je vyrobeny.. okrem toho, keby si bola teraz tehotna, si len v prvom, alebo druhom mesiaci a to by test urcite spoznal.. ak je ale podozrenie, treba test opakovat niekolko dni po sebe..

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk