27081  17. 7. 2011 15:14:40 - Peter20

Nemôžem sa spraviť

Dobrý deň.
Mám následujúci problém: mám 18 rokov, asi pred 2 mesiacmi som mal prvý pohlavný styk. Od vtedy sme mali s priateľkou ešte 2-krát sex. Vždy nastal ten istý problém, že som sa nemohol spraviť. Súložili sme asi aj 45 minút a ja stále nič. Vždy som sa musel dorobiť sám rukou. Pritom keď doma masturbujem nemávam takého problémy. Prosím vás neviete čím by to mohlo byť, priateľka je z toho nešťastná a ja tiež (ale psychické problémy by som asi vylúčil).
Ďakujem za vaše názory.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
problém bude pravděpodobně v tom, že jste zvyklý na masturbaci. Pokud ji omezíte určitě se stav upraví.

Komentáře uživatelů ...

17. 7. 2011 15:28:36
Ste podľa všetkého dosť na "ruku" zvyknutý. Skúste použiť lubrikačný gél a samotnou predohrou sa dostante do takého štádia, že už len trochu pred vyvrcholením "zasuniete". Váš problém je pre mladého muža trochu špecifický. Väčšinou majú chalani opačný problém. Nuž, ale i tu je dôkaz, že každý sme iný. Naučíte sa nemajte obavy.
17. 7. 2011 15:37:28
Až budeš souložit pravidelně, vše bude OK. Je to stres a zvyk na ruku. Ostatně, ona ta ruka špatná není - proto při souloži vůbec nevaí, když řekneš dívce, ať tě dodělá ručně. Prožitek možná budeš vít větší, než při samotné souloži.
Peter20
18. 7. 2011 12:40:58
s tým lubrikantom neviem ci to je dobrý nápad, nakoľko mám pocit, že či to mokro,klzko alebo neviem ako to mám nazvať nie je ten problém, pretože pri mastur. nepoužívam žiadne gély ani nič podobné. Každopádne ďakujem za odpovede. Tiež si myslím že to chce čas.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie