27487  23. 7. 2011 7:29:59 - kristinabejos

Krvácanie po sexe

Chcela by som sa opytat, že asi pred tyzdnom som mala pohlavny styk a po nom som dost krvacala, pritom som necitila ziadnu bolest ani nic ine a menstruaciu som mavala na zaciatku mesiaca cize mi uz meska aj ked nidky som ju nemala pravidelnu. Neviem co to znamena.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ krvácanie bolo u vás prvý krát, tak nie je nutné to hneď riešiť. Ak sa to však bude opakovať po každom styku, tak to môže naznačovať zápal v pošve alebo nejaké poranenie, ku ktorému došlo počas styku. Ak sa pri styku nijak nechránite, tak pri meškaní menštruácie, treba urobiť tehot. test. AK bude negatívny a do týždňa nedostanete menzes, musíte navštíviť lekára!

Komentáře uživatelů ...

24. 7. 2011 23:40:57
mne se stal stejny problem a kamaradce take, netreba delat paniku. sama jsem se informoval u gynekologa a rikal, ze se to stat muze, mohlo se tam neco natrhnout, ale pokud necitite zadnou bolest a nedela vam to dalsi problemy, tak o nic nejde. a navic s postupem veku svaly nejsou tak pruzne a flexibilni :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie