27798  30. 7. 2011 23:03:42 - anonymka1234

Chcem sa zbaviť panenstva

Dobrý deň.
Ja by som vás chcela poprosiť o radu. Mám priateľa, ktorého veľmi milujem ale ešte sme sa nemilovali. On je odo mňa starší a cítim, že by k tomu v blízkej dobe mohlo dôjsť. Môj problém je však v tom že som panna a na prvé milovanie s ním, s človekom,ktorého milujem chcem mať iba pekné spomienky. Nie krvavé a bolestivé. Ako sa hovorí to "poprvé" nie je milovanie ale chirurgický zákrok.A tak som uvažovala o tom, že by som panenstvo stratila s niekým iným aby som si sex so svojou láskou už mohla užívať. Idem na dovolenku do talianska a tak som rozmýšľala, že by som tam našla nejakého chlapca na jednu noc, ktorého už nikdy v živote neuvidím. Zbavil by ma panenstva a moj problém by bol vyriešený. Trápi ma však jedna vec, nebude to voči môjmu priateľovi nevera? Veď keď to nechcem ani po tom netúžim, robím to len pre nás dvoch, dá sa to považovať za neveru? Vopred ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To snáď nemyslíte vážne!?! Nikde nie je napísané, že prvé milovanie bude bolestivé a nepríjemné, ale budete určite šťastná, že ste to zažila s človekom, ktorého milujete a ešte viac vás to spojí. Vyspať sa s niekým iným, len preto, že nechcete byť pannou, je podľa mňa hlúpe. Prepáčte za výraz, ale mi až rozum zastáva nad takýmto uvažovaním! Panenskú blanu si môžete porušiť aj sama pri masturbácii, ak vám len o to ide.

Komentáře uživatelů ...

30. 7. 2011 23:16:51
Prijit o to muzete i s okukrou na to nepotrebujete zahybat priteli s nejakym spinavym talianem :-). Kazdopadne jste divna,kazda holka chce to poprve s tim koho miluje a vy chcete vystrcit p*cu na prvniho,ktery vam prijde do cesty. Fuj,.
30. 7. 2011 23:51:25
Slečno, vy jste ale pipina. Vy byste opravdu potřebovala nafackovat, abyste se probrala do reality.
31. 7. 2011 8:06:18
Bola by to nevera tak či tak.
31. 7. 2011 10:59:04
To je ale hloupé řešení. Přece mnohem jednodušší a vůči vašemu příteli férovější bude, když si blánu sama protrhnete, nejlépe - když použijete vibrátor a budete ho používat tak dlouho, až už to nebude bolet a krvácet. Nemáte-li vibrátor, použijte třaba tu okurku, jak už ti někdo radil. Pak si budete moci ten první pohlavní styk s přítelem užít v pohodě, bez bolesti, bez krve.
31. 7. 2011 19:16:57
Super, fakt super. Prišla som sem pre radu a nie preto aby ste ma súdili!! Za to, že každé dievča chce to svoje poprvé s niekým koho miluje neznamená, že to musím chcieť aj ja! A každé dievča mi povie, že prvýkrát to bolí a vôbec si to neužívajú, práve naopak! A ja by som na TO s niekým koho milujem chcela mať pekné spomienky. Je na tom niečo zlé??
1. 8. 2011 0:42:22
Slečno, víte jaký je rozdíl mezi prostitutkou a vámi? Jen ten, že vy jste navíc hloupá.
1. 8. 2011 8:38:21
:-D :-D :-D tak tos zabil ..:-D
verifik
2. 8. 2011 23:35:42
Deflorácia bolí len s úplným amatérom! Ani panna nemusí mať nepríjemné spomienky na prvý sex. Dôležité je, aby muž pannu dôkladne pripravil na prvú súlož. Treba dbať na viac vecí súčasne: primeraná milostná predohra, psychické uvoľnenie, správna poloha (napr. misionárska) a nejaký lubrikant(stačí detský olej) a hlavne neponáhľať sa - jemne a pomaly...
9. 9. 2011 20:44:17
Měla jsem podobné myšlenky, ale nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala a první pohlavní styk měla s partnerem. Bylo to sice bolestivé a dost krve, ale na druhou stranu příjemné, že jsem s tím člověkem se kterým chci být...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie