27824  31. 7. 2011 17:28:09 - BORAT

Masturbace a vplyv na sex. život

Chtel jsem se jenom zeptat na masturbaci (odpověd jsem tady sice hledal v předešlích dotazech ale stejne se chci jeste zeptat) Je mi necelých 15 let a masturbuji jak kdy ale většinou 1 nekdy i 2 za den (nekdy ale třeba když jsem hodne unaveny z brigady tak třeba i 3 dny nemasturbuji) nijak mě to neomezuje v životě , žiju normalně chodím s přátely ven bávím se pracuju chodím do školy atd. ( Moje tělo mě proste nenutí masturbovat na nějákých veřejných wc atd. a většinou masturbuji doma když doma nikdo neni ) tak jse chci zeptat jesly je to takhle v pořádku (protoze jsem četl na internetu že když člověk často mastubuje že ho potom holka neokáže uspokojit) Předem děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Rada by som si ten článok prečítala, ktorý tvrdil, že masturbácia vás ovplyvní vo vašom ďalšom sex. živote. V podstate áno, ovplyvní ale v pozitívnom zmysle, že sa naučíte počúvať svoje potreby, zistíte, čo je vám príjemné a čo nie a potom dokážete využiť aj pri styku so ženou. Takže na masturbácii (keď sa robí s rozumom), nie je vôbec nič zlé a už vôbec vám nespôsobí to, že so ženou si to potom nebudete užívať. To som si istá.

Komentáře uživatelů ...

31. 7. 2011 20:57:24
řakl bych že je ten dotaz blbost.... podle mě to nijak nevadí
1. 8. 2011 10:56:00
NEMASTURBUJTE!! Lebo ak budete masturbovať, tak v budúcnosti môžete mať problém s dosiahnutím vrcholu (ejakulácie) pri milovaní sa s partnerkou. Vaše telo bude zvyknuté na masturbáciu a nebudete schopný dosiahnuť vrchol!! Resp. vrchol dosiahnete iba ak vás bude stimulovať rukou. Je vedecky dokázané, že niektoré ženy (ale aj muži) nemôžu dosiahnuť normálny orgazmus (pri pohlavnom styku), ale len klitorálny, t.j. dráždením klitorisu. Prečo asi myslíš, že niektoré ženy dosiahnu len klitorálny orgazmus? Lebo ich telo je zvyknuté na masturbáciu!!! Tiež netreba zabudnúť na to, že sa môžeš stať na masturbáciu ZÁVISLÝ!! Tak ako je závislosť na čokoládu, cigarety, atď., je aj závislosť na masturbáciu. Ľudia závislí od masturbácii, v prípade že nemasturbovali sú nervóznejší (podobne ako pri cigaretách) a uvoľnia sa až masturbáciou. Pani Kacenka, neviem čo tu píšete, že masturbácia ovplyvní v pozitívnom zmysle. Keď bude poznať svoje potreby, tak ako ich môže využiť pri styku so ženou? Či jej bude hovoriť, aby vás stimulovala rukou (ústami)??? To potom nie je pohlavný styk, ale masturbácia druhého partnera.
1. 8. 2011 21:37:47
K 1.8.2011 10:56:00: Můžete uvést prameny toho, co je dle vašeho tvrzení "vedecky dokázané" a v kterém století ta "vědecká práce" vyšla? Že neschopnost u ženy dosáhnout klitorálního orgasmu je způsobena jejím návykem na masturbaci, to je opravdu objev, hodný Nobelovy ceny. Ovšem tvrzení, že i muži dosahují jen klitorální orgasmus, mi přímo vyrazilo dech. /// Jediné, co ve vaší revoluční hypotéze mohu potvrdit, že při prvních pokusech člověka, do té doby zvyklého jen na masturbaci, o pohlavní styk, je opravdu obtížné dosáhnout vlastního orgasmu. Při oboustranné snaze se však brzy partneři secvičí.
2. 8. 2011 8:29:51
K 1.8.2011 21:37:47: Aj vy uvádzate, že pre človeka zvyknutého na masturbáciu môže byť pri pohlavnom styku obtížne dosiahnutnie vlastného orgasmu. Takže potvrdzujte, že masturbácia so sebou prináša aj nevýhody (nie ako sa všade poukazujú na samé výhody). Niektoré ženy nikdy nedosiahnu pri pohlavnom styku orgazmus, iba pri stimulácii klitorisu (masturbácii). Co sa týka muža, tam som nemyslel klitorálni orgasmus, ale pravdaže orgasmus pri stimulácii penisu, t.j. dokážu dosiahnut len masturbáciou a nie pohlavným stykom. Keby ste si prečítali viacej komentárov na tejto stránke, tak by ste zistili, že niektorí muži sa sťažujú, že sa milujú so ženou aj 45 min. a nedokážu dosiahnuť orgazmus. Takže už prosím vás toľko nezavádzajte ľudí o tom, že masturbácia nemá žiadne negatíva a nedokáže ovplyvniť sexuálny život, lebo to je blbosť!!!
3. 8. 2011 21:07:08
TAKŽE NEMASTURBOVAT !!!! :D
13. 8. 2011 0:28:52
hoň jak máš chuť, v tvém věku je častější potřeba normální,poslouchej své tělo.S vyšším věkem potřeba sama klesá, poznáš sám.....

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie