27829  31. 7. 2011 22:40:27 - SabZ

Mešká mi menštruácia

Dobrý deň,
mám 17 r. a menštruáciu už skoro štvrtým rokom. Menštruácia mi mešká už 19ty deň a neviem čím to môže byť spôsobené, pohlavný styk som ešte nemala, tehotná byť nemôžem, mám už dlhšiu dobu slabší výtok. Čo môžem robiť na privolanie menštruácie? Ozaj, nestrácalo sa mi posledný rok, že by mi až takto meškala, max 5 dní, a posledné 3 mesiace bola pravidelná. Ďakujem za odpoveď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomto prípade je nutné vyhľadať gynekológa. Ten vám cez bruško urobí UZ a tak môže zistiť napríklad cystu na vaječníku, ktorá môže byť príčinou terajšieho meškania menštruácie. Nie je to nič závažné, obávať sa nemusíte, len ak chcete mať menštruáciu, musíte za lekárom. Iná pomoc nie je!

Komentáře uživatelů ...

31. 7. 2011 23:25:45
Však ona přijde a pokud se to bdue opakovat, doporučuji HA. Jistě se vám za nějaký ten pátek bude hodit. Měla byste ale zajít na gynekologickou prohlídku. Z dotazu usuzuji, že jste zatím na žádné nebyla. Se zuby také chodíte na kontroly, ikdyž vám nic není, takže zrovna tak se naučte chodit i na gyndu. Pokud jste ještě něměla pohlavní styk, doporučuji očkování proti HPV. Sice to něco stojí, ale můžete si ušetřit spousty komplikací a to nejen rakovinu děložního čípku. Ale takové očkování má smysl, pokud jste neměla ještě kontakt s mužským penisem. Pokud očkování přijde až po takovém kontaktu, může být méně účiné.
1. 8. 2011 9:59:54
Očkovanie už mám za sebou, našťastie :) Ďakujem za rady

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky