27876  2. 8. 2011 0:37:59 - axed

Znecitlivejúce spreje na predčasnú ejakuláciu

Dobrý deň,
mám problém s predčasnou ejakuláciou (urobím sa za pár sekúnd). Počul som o rôznych znecitlivejúcich sprejoch v sex-shopoch ale tie sú dosť drahé, preto sa chcem spýtať na spreje/gély ktoré sa dajú dostať v lekárni a nie sú na predpis. Vygooglil som si že účinná látka je lidokain alebo mesocain. Viete mi poradiť ktorý sprej/gél by bol najlepší a je dostať v lekárni? Ja som našiel len Kamistad senzitiv - gél na ošetrenie sliznice ústnej dutiny, obsahuje lidokain, bude v poriadku ak si ho nanesiem na žaluď? A prosím, neposielajte ma za doktorom, už som uňho bol a prepísal mi tabletky ktoré fungujú asi ako lentilky, naozaj mi ide len o tie spreje. Ďakujem za odpoveď

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
zajděte si prosím do lékarny, tam Vám poradí. Ovšem se znecitlivěním to mc nepřehánějte, protože pak nemusíte cítit vůbec nic. Kamistad slouží k umrtvení ústní dutiny nikoliv penisu! Osobně to nedoporučuji, ale pokud to chcete vyzkoušet asi Vám stejně nezabráním. Je zajímavé, že Vám léky na předčasnou ejakulaci nepomohli, jelikož mají velmi vysokou účinnost (o mnoho více než znecitlivující gely) a samozřejmě jich je více druhů, stačí se jen zmínit, že Vám onen typ nepomáhá a urolog předepíše jiný.

Komentáře uživatelů ...

2. 8. 2011 1:15:36
Což takhle jít do lékárny a zeptat se?
2. 8. 2011 6:39:05
V podstate všetko viete. Už len kúpiť. Len zvážte, že to nie je všeliek. Váš hednidekep je zložitejší a je ovplyvnený rôznymi faktormi. Skúste na tejto stránke nájsť rady k predčasnej ejakulácií.
Zuza2
2. 8. 2011 23:39:19
Dobry den, ja mam ten isty problem s priatelom, tiez sa urobi za par sekund...Smiem sa opytat kolko to stoji v sexshope...Dakujem za odpoved...
3. 8. 2011 2:36:54
V sexshope zbytočne vyhodené peniaze. Kúpite to v lekárni. Budete žiadať znecitlivejúci spray. ( Pri otázke na čo? Na potlačenie bolesti pri športe. napr.)
3. 8. 2011 11:03:42
Na žalud lze nanést Emla krém. Odkaz na lékárnu http://www.docsimon.cz/zbozi/emla-5-krem-30g. Může ale dojít ke úplnému znecitlivění, tento krém je určený především jako anestetikum. Jednodušší by možná byl nějaký znecitlivující gel nebo sprej ze sexshopu, přímo určený k tomuto užití. Cenově by vyšel zhruba na polovinu.
20. 10. 2011 21:58:49
Chcem by som sa spýtať v akom časovom predstihu sa má aplikovať Emla krém pred pohlavným stykom a v akom množstve? Je to 3,5cm, ako to uvádzajú v letákoch? Je potrebné pred pohlavným stykom tento krém zmyť, alebo utrieť, ak je milovanie bez ochrany? Vopred ďakujem za odpoveď(e).

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie