27919  3. 8. 2011 12:40:01 - john1

Nekontrolovaný výron spermatu

Dobrý deň,
mam urologicky problem a to neustale vytekanie spermatu pocas dna. Je to pre mna nove a este sa mi to nikdy nestalo a trva to uz druhy den. Pri moceni pocitujem palenie, ktore za par minut sa upokoji. Cital som ze to moze byt sposobene rozdielnym ph mocu a spermatu. Nezijem pohlavnym zivotom (max. peting). Priatelka je panna a z toho dovodu si nemyslim ze by sa jednalo o pohlavnu chorobu (kvapavku?). V lekarni som si kupil Urinal a pijem urologicky caj, ale ma to zmysel? Jedna sa len o prechladnutie? Neviem ci to moze suvisiet, ale vedla mocovej diery som si nasiel malu trhlinku. Dakujem za Vas nazor

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak podľa mňa to nebude ejakulát, ale hnis a mal by ste čím skôr vyhľadať urológa, nechať si urobiť testy a následne na to zahájiť ATB liečbu!

Komentáře uživatelů ...

4. 8. 2011 7:42:06
Tak tohle nevypadá na vytékání spermatu, spíš na nějaký zánět. S tím vám mohou pomoci jedina na urologii. (jinač - moč a sparma mají vždy rozdílné pH; moč je kyselá a to by ničilo spermie, proto před vlastním výstřikem spermatu jde zásaditý preejakulát, který má za úkol neutralizovat močovou trubici.)
5. 8. 2011 0:16:33
ja mam dost podobny problem uz asi dva tazdne pocitujem palenie pri moceni ale ked pijem vela tekutin tak je to ok .. no pred dvoma dnami som tiez spozoroval nejaky vyron pocas dna no je to skor ako kvapky mocu nez semeno povodne som si myslel ze je to zapal mocovych ciest (vraj to mozu mat aj muzy aj ked je to typycky zenska choroba) no po tychto uplinulych dvoch dnoch zacinam mat obavy z kvapavky aj ked na penise ci v jeho okoli som nespozoroval ziadne zmeny ,co mam spravit aby som si mohol byt isty ?? jednia moznost je ist k lekarovy ?
john1
16. 8. 2011 15:03:31
Dakujem za radu. Momentalne sa liecim s antibiotikami a problem je E-coli. neviem ako som to dostal ale po dvoch krabickach antibiotik uz je to lepsie.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie