28019  5. 8. 2011 22:52:41 - vision

Problém s erekciou

Dobrý deň.
Už asi pol roka mam problem s erekciou a stale som nevyhladal odbornika. Akosi sa mi nechce :) a tak sa chcem spytat ze ci pouzivanie vakuovej pumpy napomaha k erekcii ci je to fakt zdrave ju pouzivat a ci to niesu len dalsie keci. Chcel by som si ju kupit. Píšu tam ze zlepsuje erekciu a pribudnu aj nejake cm.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
bohužel nepíšete, jak jste strarý, což je celkem důležitý údaj. Používat vakuovou pumpu rozhodně zdravé není (při delším užívání) hrozí tam riziko poškození topořivých tělísek s následnou trombozou. Osobně doporučuji vyhledat lékaře, jelikož erektilní dysfunkce může mít spostu příčin a je nutné odborné vyšetření. To že po používání vakuové pumpy se Vám zvětší penis je dle mého názoru nesmysl, možná krátkodobě, dlouhodobě nikoliv.

Komentáře uživatelů ...

5. 8. 2011 22:59:22
Jděte se léčit. Zjistit, proč není je slabá erekce vyžaduje trpělivost. To nejde určit při první návštěvě lékaře. Pokud se vám nechce nikam chodit, pak si ale nestěžujte. Vakuová pumpa vám pomůže po dobu, co jí budete mít nasazenou na penisu. Sundáte ji a máte opět půlšesté.
6. 8. 2011 7:02:04
Pri používaní pumpy ako pomôcky pre stoporenie je nutné použiť škrtiaci krúžok. Po napumpovaní ním priškrtíte koreň penisu a zabránite rýchlemu odtoku krvi, čím váš penis zostane dlhšie stoporený. Pozor na dobu škrtenia, aby ste to neprehnal a "váš" nezmodral. O "predĺžení" sa môže hovoriť len na pár minút -hodín po pumpovaní. Telieska v penise sa mierne podtlakom zväčšia ale po čase sa dostanú do normálu. Takže žiadne cm sa nekonajú. Musíme vystačiť s tým čo máme.
6. 8. 2011 10:03:04
Váš problém nevyrieši len pumpa. Alebo len na krátko. Veľa závisí od toho v akom ste veku a podľa toho sa dajú napísať nejaké odporúčania. Myslím,ale že platí, že čím vyšší vek tým nutnejšia konzultácia s lekárom.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie