28034  6. 8. 2011 14:45:15 - kbyk

Panna v 20.rokoch

Ahoj,
mam skoro 20 a este som nemala pohlavny styk ani frajera.Chcela by som sa opytat ci nezaujem chlapcov o mna moze suvisiet s mojou hamblivostou alebo ich niecim odppudzujem. Viem, ze vyzeram dbre, hovoria mi to aj sa vidim.No v spolocnosti uplne stracam sebavedomie. Pacil sa mi jeden chalan,aj sa na mna usmial´a prehodili sme par slov.Na 2. den sme sa stretli aj cakal kym pridem ale ja som len rychlo prebehla okolo,ktovie co si myslel. Kamaratky mi radi aby som sa nesnazila velmi,lebo to moze posobit opacne. Doteraz som sa venovala skole a neprehanala to so snazenim a nic.
Nechodim na diskotejky.Ked sa na mna nejaky usmeje,tak sa zlaknem a strhnem a neviem mu to opatovat alebo to trva velmi dlho.Mam aj strach, ze ma vysmeje. Mozu byt aj chalani hamblivi?Lebovraj nie je dobre, ked sa dievca velmi prejavi. Myslela som, ze oni problemy nemaju az take velke. Prosim poradte mi aj co by som mohla robit.Aj ked mam probermy ako nejaka 14ka,zatial som to neriesila a myslela si, ze to pojde samo, ale nejde. Kamosky maju uz od 16 za sebou niekolko vztahov a ja sa citim zaostala. Tak potom neviem ani flirtovat. Ďakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
samozřejmě, že se muži také mohou styděť a ve většině případů i více než ženy :). Pokud se Vám někdo líbí, tak nečekejte, až za Vámi příjde a dojděte Vy za ním. Vím, že to je trošku zvlášní, ale nevidím na tom nic špatného, když žena osloví muže, ani se nijak zvlášť nemusíte moc projevovat, prostě nadhoďte nějaké téma, pochvalte košili, účes, parfém.... a pak to půjde samo. Co se týká toho, že jste v 19 ještě panna, tak přeci na tom není nic nenormálního, prostě čekáte na toho pravého ;). Navíc ono není moc o co stát přijít o panentví v 15 letech nebo ještě dřív. Většina takových slečen ještě pořádně ani neví co a jak no a pak se tu to hemží někdy opravdu úsměvnými dotazy. Takže ve zkratce pokud se Vám nějaký chalan páčí není nic snažšího než ho oslovit, určitě není nutnost, aby muž oslovil ženu no a pokud Vás odmítne nelamte si s tím hlavu a hledejte dál. Pokud Vám seznamování moc nejde zkuste se svěřit nějaké dobré kamarádce, aby Vám trochu pomohla ;-).

Komentáře uživatelů ...

aafff
6. 8. 2011 15:30:53
pohlavny styk chod na dyskoteku daj si extazu rano sa zobudis a nemas panenstvo a mozno budes aj vidata inac muzi sa hombia rovnako ako zeny skus s niekym koho dobre poznas a ste priatelia nebudes sa az tak hambit skus raz riskun mozno ti to vijde a v najhorsiom pripade skus to prve co som ti napisal ;)
11. 8. 2011 14:40:10
Ďakujem Vám za radu.:)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie