28036  6. 8. 2011 15:07:42 - kbyk

Prvý sex

Ešte som nemala pohlavny styk ani nic tohto typu.Chcela by som sa opytat ,ako chalan zisti, ze som este panna, ak mu to nepviem. Ci je to citit.A ci by to mohol zistit, ked ma chyti,pozrie alebo to vie zistit iba gynekolog. Je v prvom sexe nejaky rozdiel? Za skoru odpoved dakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
moc si nedovedu představit co myslíte "nic tohto typu". Pokud máte panenskou blánu, tak to jistě pozná. V 1. sexe je rozdíl v tom, že je to poprvé a samozřejmě protržení panenské blány, může být bolestivé. Jinak nevím, jak bych Vám mohl poradit. Vaše otázka je poněkud zmateně položená, takže ani nevím na co přesně odpovídat. Pokud jsem Vám neporadil je třeba otázku trochu lépe zformulovat.

Komentáře uživatelů ...

11. 8. 2011 13:36:09
Ja si myslim, že partnerovi kľudne môžeš povedať že si ešte panna. Nie je to nič za čo by si sa mala hanbiť. Myslím že každy chlap túži po tom byť prvý. Je to nezabudnuteľný, príjemný zážitok mať pannu pre každého chlapa. Neoberaj partnera o ten pocit klamstvom! A radšej si to obaja užite (aj keď je to prvý krát veľa krát zložité mať z toho pôžitok pre ženu).
11. 8. 2011 14:36:36
Dakujem.Len som niekde čítala,že pannu muži nechcú,lebo nemá skúsenosti. Prečo je to pre niektorých mužov zaujímavé byť prvý?
13. 8. 2011 0:19:04
pro každého chlapa je to čest být právě ten první! Já mám spíš opačný problém, je mi nepříjemné mít sex s ženou při pomyšlení, že v její pochvě "jezdil" kdysi předtím penis jiného muže a teď tam je ten můj.Je to pro mě jakobych se dotýkal svým penisem cizího penisu, který byl kdysi v její pochvě.Je to odporné,když na to pomyslím.Já bych chtěl jen samé panny!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie