28668  21. 8. 2011 14:03:42 - obcan7

Bolest semenovodov iba pri priateľke

Dobrý deň,
mam 25r po cca roku samoty som si nasiel priatelku, ale vzdy ked sme spolu tak ma zacnu boliet semenovody (po bokoch korena penisu, hlavne na dotyk) a spodna cast brucha (podobna bolest ako pri svalovke, ale vo vnutri spodnej casti brucha). Obcas mam aj pocit, ako keby sa mi semenniky chceli dostat do tela ale tam sa uz nezmestia. Ak sme spolu dlhsiu dobu (cely den), tak na usti semenovodov (neviem ci to uz mozem povazovat za nadsemennik) sa mi spravi mala hrcka (opuch?) ktora vie riadne boliet, hlavne ked stojim. Ak uz nie sme spolu, hrcky po par hodinach (noci) zmiznu, ostane akurat mierna svalovkova bolest v bruchu, ktora tiez pomaly slabne.
K sexu sme sa za par tyzdnov este nedostali, pride mi to cisto ako z intenzivne pretrvavajuceho vzrusenia (prebytok spermii?) alebo je to psychycky problem? (napne sa mi nejaky sval ktory zacne tahat semenovody, blokovat prudenie krvy, vzniknu hrcky...?) Vsimol som si to uz aj u predchadzajucej priatelky (mojej prvej), ale nebolo to az tak intenzivne, neriesil som to. Ak sa vzrusujem sam, masturbujem, nemam vobec ziadny problem. Co s tym? dost ma to trapi. Ďakujem za kazdu radu k teme.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
pravděpodobně nechápu zcela Váš dotaz. Obecně: Pokud dojde ke vzrušení a poté nedojde k ejakulaci, tak je bolest varlat, oblasti podbříšku normální. Pokud se u Vás nejedná o tento problém, navštivte prosím urologa a popiště mu Váš problém, provede komlexní vyšetření.

Komentáře uživatelů ...

21. 8. 2011 15:46:33
Bože, ka by byl život jednodušší bez internetu a všech možných zpovědnic, kam kde kdo píše nesmysly.
22. 8. 2011 9:47:16
Pokiaľ sa s partnerkou nedostanete k sexu masturbujte minimálne!! pred aj po stretnutí. Popisované príznaky sa neobjavia.
23. 8. 2011 9:48:53
Dakujem za odpoved, dost sa to podoba tomu http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=28752 vyskusam :) , budem mudrejsi, no aspon viem nacom som :)
Specialista [Internista]
28. 8. 2011 2:01:52
nemáte zač, takže jsem to přece jen správně pochopil :)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie