28806  24. 8. 2011 10:09:22 - fidolena

Orgazmus len pri jednej polohe

Zdravím mam problém z orgazmom.
Mam priatela s ktorím si vo vsetkom rozumieme, ale v sexe nam to nejde pretoze ja mam problem dosiahnut orgazmus. Skusali sme aj dlhu predohru, ale aj tak sa spravim len pri klasickej polohe a jeho to strasne rozculuje a bojim sa, aby sme sa kvoli tomu nerozisli lebo ho lubim a mrzelo by ma to tak vas prosim o radu co mam robyt aby som sa spravila aj pri inich polohach dakujem za radu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
osobně bych v tom neviděl žádný problém. Pokud partnerovi poloha nevyhovuje doporučuji, aby nejdříve uspokojil Vás a poté jste přešli na polohu, která se zdá Vašemu příteli "lepší". Důležité je také si o problému promluvit a navzájem si vyhovět, neboť každého vzrušuje něco jiného. Osobně se mi to zdá jako nejlepší řešení, jak pro Vás, tak pro partnera. Důležité je, aby jste byli oba dva spokojení.

Komentáře uživatelů ...

24. 8. 2011 11:28:59
Buďte ráda, že vůbec nějaký orgasmu máte, co by polovina dívek za to dala. Příteli ani tak moc nejde o váš orgasmus jako o jeho. Tedy je nesmysl, aby vás opouštěl kvůli tomu. Spíše byste se měla chovat tak, aby byl přítel kvalitně uspokojen - to je totiž to jediné, oč mu při sexu jde, byť vám může říkat, jak má na srdci vaše blaho. Opak je pravdou, při sexu mu jde jen o sebe.
fidolena
24. 8. 2011 13:32:15
no on sa spraví zakazdim len ja stim mam problem ze len obcas a uz mi povedal aby som stim nieco zacala robit lebo uz ho nebaví stale ta ista poloha aby som sa mohla uspokojit aj ja tak neviem co mam este vyskusat .
24. 8. 2011 13:40:02
Takže znovu... je samozřejmé, že jeho nebude bavit stále stejná poloha, proto se máte snažit o to, abyste uspokojila vy jeho, protože jemu o vás vůbec nejde. Je pro vás problém si lehnout nebo k tomu kleknout i jinak než na jednu polohu? Je pro vás problém mu udělat takový orál se stimulací celého těla, že na běžnou soulož rád zapomene? Ono bezduché bušení žádného chlapa ještě ze spánku neprobralo.
24. 8. 2011 14:40:29
boze, aky citlivy suhaj, len co je pravda. ja by som ho poslala kade lahsie. ale je to vas zivot. chodite s dobrym idiotom, necitlivym a absolutne neznalym zenskej sexuality.
Gabi1999
24. 8. 2011 15:10:03
nechte radu na odborníkovi, gynekolog, sexuolog. Lidé, kteří váš příspěvek komentují vašeho přítele a vztah neznají, nemohou soudit. Koneckonců, kterému chlapovi nejde většinou jen o sebe...zatím jsem neměla tu čest potkat muže, který by (ano, ze začátku možná) po jisté době nemyslel jen sám na sebe...ve vztahu se musí dělat kompromisy a o ten se právě snažíte, držím palce
fidolena
25. 8. 2011 11:53:35
Tak dakujem budem sa o to snazit byt tou najlepsou polovickou a milenkou zaroven .

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie