28965  28. 8. 2011 13:57:45 - Nattyx

Svědění a menstruace

Dobý den, chtěla jsem se zeptat:
Je mi 14, dostala jsem svojí 3 menstruaci, ale to co mi stalo při ní bylo poprvé. Jelikož nerada používám vložky tak jsem asi celé 2 dny místo vložek používala tampony, ale dostavilo se mi nepříjemné svědění pochvy a šíří se to až k řitnímu otvoru. Poté co jsem se umyla hygienickým mýdlem je to lepší, ale furt to svrbí. Nevěděla jsem jesli je to nutné, ale vysadila jsem tampony a používám vložky. Nevím jestli to je závažnější než si myslím, jestli budu muset navštívit doktora, jak tomu předejít znovu a co dělat bez pomoci doktora aby se to už neopakovalo. Byla bych fakt moc ráda kdyby jste mi poradili. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Buď to bude alergia, alebo prejav kvasinkovej infekcie. K tomu sa musí vyjadriť lekár. Takže pokiaľ to bude pretrvávať aj po skončení menštruácie, doporučujem ho vyhľadať.

Komentáře uživatelů ...

28. 8. 2011 14:29:17
moze to byt largia, alebo kvaisnkova infekcia. takisto s avam tieto oblasti mohli zpaarit, ked je tak teplo. ak to neprejde do tyzdna chodte k lekarovi. a tampony z osobnej skusenosti vam neodporucam, nakolko ja som z toho mala kvasinky stale - vysusuje to sliznicu zvnutra, drazdi. niekomu vyhovuju, ale ak mate tieto oblasti ctlivejsie tak radsej nie a ak tak davajte pozor na spravnu velkost, podla intenzity krvacania.
28. 8. 2011 14:29:31
alergia*
28. 8. 2011 20:03:58
naozaj to vyzera na kvasinkovu infekciu. je to "bezna" zenska choroba. dostupne su aj volnopredajne lieky, v lekarni Vam budu vediet poradit, ale aj tak najlepsie zajst za gynekologom!!
28. 8. 2011 20:09:00
o tejto teme tu uz bolo popisane strasne vela, dajte si do vyhladavaca svrbenie alebo kvasinkova infekciu a najdete si podobne problemy inych zien a ich riesenia..

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky