29299  5. 9. 2011 16:06:38 - gabusik

Meškanie krvácania

Dobrý deň.
ja by soom chcela opýtať. Vždy som dostala menštruáciu 1-2 dni skôr a teraz mi mešká 5 dní a chcela by som ju nejak rýchlo dostať. Skúšala som to aj červené víno a horúci kúpeľ čo som sa dozvedela od nejakých príspevkov že to pomáha, ale mne to nepomohlo. Som veľmi zúfala :( a k gynekologovi sa bojím isť, pretože tam robí susedka a bojím sa toho že by mohla niečo vyzradiť a ďalšieho gynekologa mám ďaleko. Prosím pomôžte ako by som ich mohla dostať?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak zmeňte lekára! Aj keď susedka by nič nemala prezradiť, ale pokiaľ vám je to nepríjemné tam chodiť a len kvôli tomu sa vyhýbate návšteve lekára, tak to nie je veľmi rozumné a dobré riešenie!
Pokiaľ neužívate žiadnu ATK, a pri styku sa nijak pred tehotenstvom nechránite, tak je nutné najprv vylúčiť tehotenstvom. To urobíte tak že si kúpite tehot. test a podľa pokynom v príbalom letáčiku si ho urobíte. Ak bude test negatívny a vy do 7 dní nedostanete menštruáciu, tak bude nutné vyhľadať lekára a nechať sa vyšetriť. Bez jeho pomoci, menštruáciu len tak nevyvoláte.

Komentáře uživatelů ...

5. 9. 2011 16:21:37
Bludy o víně jste četla kde? V Rytmu života, nebo Blesku? Vy jste nikdy nebyla na gyndě? Co by asi tak sousedka vyzradila - že máte mezi nohama to, co každá ženská? Bože můj. Jinak k menstruaci - nechápu v čem je problém, co vám tak vadí na 5 dní opožděné MS? MS, která je mezi 3-5 týdnem je normální a nemá smysl se tím vůbec zabývat. Až vám jedna úplně vynechá a další nepřijde, pak to řešte na gyndě.
gabusik
5. 9. 2011 16:27:50
Zdravie samizda... nie nebola som nikdy na gynokologii k tej menstruácie..robila som to bez ochrany..ale krátko ..veľmi krátko.. a mohlo to narušiť aj tým že teraz chudnem ???
5. 9. 2011 17:01:15
Když hubente, tak nechtějte pravidelný cyklus. Anorektičky nemají MS třeba rok.
gabusik
5. 9. 2011 20:38:50
ale ja nie som anorektička..ja idem mať 17 a mám 57 kg

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky