30633  14. 10. 2011 19:57:42 - missey

Sex s více lidmi?

Dobrý den,
trápí mě jeden problém. S přítelem chodím necelý rok, žijeme ve společné domácnosti, máme hezký a pevný vztah, plánujeme miminko. Poslední dobou ale partner (on 33let, já 23let) pořád mluví o tom, že by chtěl zkusit sex s více lidmi najednou (my dva plus jeden nebo dva další). Mně se to ale strašně hnusí, nedokážu si to představit, jsem v tomhle dost konzervativní. On tvrdí, že to není nevěra nebo tak něco, že si to jen "zpestříme", ale mně se to vůbec nelíbí. Jednou jsem mu jasně řekla že s tím nesouhlasím, nějakou dobu byl klid, ale poslední dobou s tím zase začíná. Navíc - už moc dlouho se léčím na psychiatrii, nějakou dobu jsem chodila i k psychologovi, deprese a úzkostné stavy mám už řadu let, proto si navíc myslím, že by mi tohle "zpestření" sexuálního života jen přidělalo další starosti, nedokážu to "jen tak přejít". Navíc mám strach, že když to uděláme (teoreticky) jednou, bude chtít přítel i podruhé, potřetí. Už nevím, jak dál. DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
jestliže se Vám skupinový sex hnusí, tak ho určitě nepraktikujte. Není správné, že na Vás přítel naléhá. Jinak dle mého osobního názoru bych Vám to ani nedoporučoval, většina podobných experimentů totiž končí rozchodem, zvláště je-li k tomu jeden z partnerů více méně donucen.

Komentáře uživatelů ...

14. 10. 2011 20:21:31
Myslím, že byste se měla s přítelem rozejít a už v žádném případě s ním neplánovat dítě!!! Přítel je naladěn na jiné sex. vlně něž vy, a pokud jste v těchto věcech konzervativní, přítel si jistě najde pro své uspokojení za vás náhradní trojku/čtyřku. Myslím si, že to má již mnokrát za sebou, takže mu nedělá problém něco zorganizovat. Vzhledem k vaší psychické nerovnováze se s ním rozejděte co nejdříve, mohla byste těžko nést na srdci to, že možná i nyní nejste jeho jediným sexuálním objektem.
14. 10. 2011 21:21:25
Ak vam to navrhol a vy ste odmietli, nemal by vam to znova spominat. Aj vzhladom na vas psychicky stav. Nikdy nerobte to, co sa vam hnusi, ani to nerieste, ani len neuvazujte, ze by ste si to raz odtrpeli. Nechcete a bodka. Bud sa s nim rozidete, alebo mu dorazne poviete, ze uz o tom nechcete pocut. Ak by to znova spominal, rozdite sa. Takisto treba zvazit to co pise prvy komentar. Este ste mlada, mate na vsetko cas, nenutte sa do veci, ktore sa vam hnusia.
14. 10. 2011 21:58:28
Když mu řekne, že to nechce slyšet, tak on si to domluví jinde, ne? Nehladě na to, že když na ní takhle naléhá, tak to s těmi zbývající má už dávno domluvené. Zbývá přesvědčit je ji. Ještě by bylo zajímavé, o jaké pohlaví se bude více zajímat při hromadném sexu...
16. 10. 2011 14:45:53
Miminko bych Vám neradil a vlastně ani pokračovat v dosavadním vztahu. Je sice hezký, ale přítel má poněkud deviantní sexuální touhy. Pokud Vám nevyhovují, tak on je bude mít stále (toho se nezbaví, i kdyby chtěl) a Vám to bude stále vadit. Vzhledem k psychickým potížím by to skutečně nebylo vhodné příteli v tom vyhovět. Máte i pravdu v tom, že přítel by to vyžadoval pravidelně, rozhodně jednou by mu nestačilo. To by spíš tím zkusil Vás zviklat, abyste si na to zvykla.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie