31018  25. 10. 2011 18:54:54 - xlioness

Alergie na sperma?

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je běžné cítit při po ejakulaci partnera v pochvě pálení až bolest, kterou způsobuje sperma. Jsou to velmi nepříjemné pocity a nepomůže ani důkladná sprcha. V blízké budoucnosti neplánuji potomka, ale obávám se,že pak bude problém. Měla jsem dva partnery a s oběma jsem měla problém. Pálení odezní cca po 1-2 hodinách. Může se jednat o nějakou alergii? Děkuji za odpověd.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
musíte podstoupit gynekologické vyšetření. O alergii se jednat může, ale také nemusí. V každém případě samotná alergie, jako taková těhotenství nevylučuje.

Komentáře uživatelů ...

kvietok007
25. 10. 2011 19:24:31
Ja mam presne to iste, nejak som to neriesila, kedze mi vravela kamaratka otom ze to ma tiez a ze je to nejaka alergia, ze ju ma vacsina zien. Zevraj si casom nanu zenska posva zvykne. Ale neviem ci je to pravda, to som len ja pocula :) Skus ist stym k alergologovi alebo tak
25. 10. 2011 21:44:37
Alergii nemáte, jde prvotně nejspíše o nějaký zánět, cystu nebo jiný problém nesouvisející s alergií. Jděte se nechat řádně vyšetřit!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie