31034  26. 10. 2011 8:31:16 - elena56

Přípravky na podporu erekce?

Dobrý den,
mám staršího přítele, který trpí vysokým tlakem a v současnosti bere na tlak i léky, ale bohužel nevím přesně jaký. I když nemá problémy s erekcí nedávno se mi svěřil, že by rád nějaký přípravek na podporu erekce vyzkoušel, ale nechce se s tím bavit s lékařem a chtěl by nějaký přípravek bez předpisu. Já se ale bojím aby mu to neublížilo, když trpí vysokým tlakem, na druhou stranu když je takový přípravek volně dostupný neměl by být nebezpečný ne? Nechci, aby se mu něco stalo, a proto se ptám raději na odborný názor. Předem Vám děkuji za odpověď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
v případě, že nemá problémy s erekcí, tak bych žádné léky neužíval. Navíc při problémech s tlakem je nutné se poradit s lékařem i při užívání bylinných přípravků, které na předpis nejsou!

Komentáře uživatelů ...

26. 10. 2011 9:39:00
Nemyslim si ze by take daco bolo dostat bez receptu.Pisete ze s erekciou nema problemy tak naco?Potrebuje sa nicit liekmi?nech je spokojny s tym co ma ,je to len muzska marnivost.
26. 10. 2011 10:42:16
Jestli má vysoký tlak, neměl by s takovými přípravdky experimentovat. Naco, když nemá problémy s erekcí? I kdyby ty problémy měl, je lepší v jeho případě přejít na takové praktiky, při kterých není úplná erekce nutná. (Vzhledem k tomu, že sám jsem sterší pán a kardiak, vím, že intenzivního a dlouhého orgasmu lze dosáhnout, ikdyž nestojí jak betonový stožár)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie