31283  2. 11. 2011 12:32:33 - michal1208

Bolesť semeníkov

Dobý deň, mám taký problem, že vždy ked som so svojou priateľkou tak mi asi ako každemú zdravemu chlapovi stoporí penis, ale toto je prva baba u ktorej ma vzrusuje každy jej dotyk a nasledne mi stojí penis aj niekolko hodín. Potom prichadzaju bolesti do semenníka a tie sa stupňujú až do bolesti v bruchu. Vzdy ma tie bolesti prejdu po par hodinach ked sa vyspím, ale nerozumiem tomu. V poslednej dobe sa mi aj zazltlo semeno a zacali sa v nom tvoriť aj male hrudky. Naozaj sa začínam báť,čo to môže byť. Prosim Vás o radu. Vopred ďakujem. Michal.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
nažloutlá barva semene není žádný problém. V případě, že nedojde k ejakulaci je bolest varlat a podbříšku normální.

Komentáře uživatelů ...

3. 11. 2011 20:15:04
bolest je od překrvení pohl.orgánů, bolest zmizí po uvolnění (výronu semene). Měl jsem stejný problém.Hrudky, zahuštění spermatu, tmavší barva - častěji ejakulovat, aby se tvořilo nové, čerstvé, a více pít tekutiny, pitný režim
PeSiJu
18. 1. 2015 8:28:03
ja mam tiez taky problem bolest semenikov ,ale po kazdom vyronu semena bolest ustupuje , treba nieco stym robit ? neviem ci mam male semeniky a vela semena hlavne ked ma manzelka rajcuje a je zvysena tvorba semena a po vyrone je to uz ok , co stym ?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot