31288  2. 11. 2011 13:52:40 - samii2

Menstruace, bolí mě prsa

Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat-11.9. jsem měla menstruaci,užívám antikoncepci yadine, zapomenula jsem si vzít tabletku antikoncepce 22.9. a 3.10. Další menstruace se měla dostavit 9.10.,místo toho jsem měla 10.10-11.10 jen narůžovělý výtok, přitom mám vždy druhý a třetí den menstruaci silnější, trvalo to jen dva dny a pak nic. Udělala jsem si těhotenský test, byla tam ale opravdu slabě vidět druhá čárka, další testy byly negativní. Antikoncepci jsem další plato nezačala brát, jelikož jsem volala sestře na gynekologii a ta mi řekla, že pokud bych byla opravdu těhotná,tak nebrat. Objednala mě, až za měsíc. Tak nevím,co to teda znamená, zdali opravdu můžu po vynechaných dvou tabletkách otěhotnět,či ne. Nebo co jiného to může znamenat? Prsa mě bolí, sem tam i v podbřišku. Děkuji předem za opověď. samii2

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Kontracepční účinek HAK mohl být narušen. V případě, že dojde k chybě v užívání, doporučuje se používat 7 dní i jinou kontracepční metodu, nejlépe kondom či spermicid. Poté již opětovně HAK dosahuje max. kontracepčního účinku.

Komentáře uživatelů ...

2. 11. 2011 14:01:10
Pokud byste byla opravdu těhotná pak nebrat HA - to řekla sestra správně. Jenže vy těhotná nejspíše nebuete. Po vynechání 2 tablet by opravdu byla blbá náhoda, abyste otěhotněla. Myslím, že MS se dostavila, takže nechápu, co vymýšlíte.
samii2
2. 11. 2011 14:12:58
Menstruace se nedostavila,ale i tak dík za Váš názor,jelikož při obou mých předešlých těhotenství mi vycházel těhotenský test negativně,až na ultrazvuku dr. poznal,že těhotná jsem.
5. 11. 2011 23:39:25
no ja teda neviem, ale snad by ste mohli vediet, ze ked zena neberie antikoncepciu tak, ako ma, tak dostatocne chranena nie je a uz detto nie ked tu tabletku ani neuzije, tam si myslim ze uz sanca na otehotnenie je a dost velka!!ine otehotneli s antikoncepiou i ked ju brali poctivo a ne este v takomto pripade...OMG!!!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky