31455  6. 11. 2011 10:03:20 - trpaslik

Chlamydie

Dobrý deň uz jsem vam psala a prosim znovu o radu.
V kvetnu mi byla udelana citlivost na chlamydie kde mi vysli pozitivni mykoplazmata.Po te palivy vytok z mocove trubice myslela jsem si ze to zpusobuji chlamydie tak jsem porad dokola chodila po doktorech a kultivace negativni.V nemocnici mi rekli ze vse nasvedcuje chlamydiim ale ty byly preleceny.Dalsi gynekolog mi rekl ze je to mocova trubice a ze me tam nema co palit ani tlacit.Vytok ustoupil a ted bolest cele prave strany bricha zad a bolest prave nohy.testy na kapavku syfilis a Hiv negativni.Chci se zeptat je mozne ze by mi na urologii zjistili nejakou dalsi pohlavni nemoc kdyz podle gynekologu jsem v poradku?Jaka jina nemoc muze zpusobovat takove paleni a bolesti trisel?Dekuji za odpoved.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
stejně jako chlamydie, může být příčinou Vašeho problému mykoplazmatická inkfece. Bohužel pouze podle popisu se situace velmi těžko hodnotí. Samozřejmě v případě, že jste ještě na urologii nebyla, doporučil bych Vám ji navštívit. Stejně tak by bylo velice vhodné navšítívit imunologa a podrobit se i. vyšetření. Pálení je typické pro zánětlivé onemocnění, tudíž lze předpokládat infekci, bohužel bez komplexního zhodnocení stavu vč. kompletní serologie, není možné příčinu problému určit.

Komentáře uživatelů ...

6. 11. 2011 11:46:11
Přeléčení chlamydií - pokud jsou, nedají se jen tak přeléčit a za týden jste zdravá. CHlamydie jsou většinou úporné a léčba je dost komlikovaná a trvá často měsíce/roky.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie