31543  8. 11. 2011 15:35:39 - mikulka

Predčasné vyvrcholení

Dobrý den,
mame s pritelem problem. Muj pritel se vzdy kdyz prijde na vec udela velmi rychle behem jedne minuty. Pro nas oba je to velmi rychle a nevime jak to prodlouzit aby nebyl tak rychle. V cem ten problem muze byt?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
jedná se o předčasnou ejakulaci, doporučuji pročíst starší dotazy, neboť to bylo zde v poradně mnohokrát řešeno. V případě, že bude problém přetrvávat, tak doporučuji vyhledat sexuologa, který partnerovi předepíše účinné léky.

Komentáře uživatelů ...

8. 11. 2011 20:12:09
priatel by mal castejsie masturbovat, nech sa trocha cvici vo vydrzi, alebo castejsie sexujte, chce to cvik - a pokial ten cvik neovlada, nech vas uspokoji inak ako pohlavne - ved po sexe vas moze urobit este ustami, rukami, je vela praktik, treba ich len zistovat..
9. 11. 2011 12:04:42
urcite len cvikom.. niektori chlapi (podla toho co vravia - je to samozrejme individualne), ked citia velke vzrusenie a chcu to predlzit, snazia sa mysliet na nieco ine, alebo spomalia (zastavia) na par sekund v milovani (ukludnia svoje vasne) a pokracuju, tatko nejak to predlzuju..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie