32332  4. 12. 2011 16:37:55 - JakubP

Slabá ejakulace

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na závažný problém, je mi 17 let a když onanuji tak ejakulaci mám velmi slabou, pouze slabej výtok, někdy se stane že trochu vystříkne, ale rozhodně jsem přesvědčenej, že to není ani zdaleka tak jak by to mělo vipadat u normální ejakulace, tenhle problém přetrvává už zhruba 3. rokem, myslel jsem že postupem času se to zlepší ale vůbec, mám problém se štítnou žlázou, tak jsem dostal instrukce, že s vývojem budu možná maličko pozadu, ale tohle mě zneklidňuje, letos v lednu jsem byl na operaci křečové žíli levého varlete laparoskopicky, ale vše se zdá v pořádku, jinak ochlupení je si myslim v normálním stavu, penis mám dlouhý 16 cm, tak si myslim, že všechno v normálu, tak bych byl velmi rád, kdybyste mi poradili, ale asi počítám s tím, že s tímhle nejspíš stejnak zkončím u urologa. děkuji za rady

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Posuzovat množství spermatu, jen tak "od oka" zcela jistě nejde. Navíc množství ovlivňuje celá řada faktorů, např. míra vzrušení, momentální psychický stav, hydratace organismu atp. Problém prosím konzultujte na další kontrole s varletem, příp. dříve u urologa. V případě, že bude mít lékař pochybnosti, bude nutné postoupit vyšetření spermatu tj. spermiogram, který objektivně posoudí ev. problém s množstvím spermatu.

Komentáře uživatelů ...

loket
4. 12. 2011 21:04:55
Jak často masturbuješ? Pokud ale máš ty potíže se štítnou žlázou a s varletem, měl by ses ptát přímo lékaře, jestli to s tím souvisí. Těžko něco řešit takhle na dálku internetem.
JakubP
7. 12. 2011 14:04:46
právě že v poslední době skoro 1 týdně a zdá se mi, že když jsme masturboval obden až denně tak jsme měl větší ejakulaci než teď jednou týdně. Štítnou žlázu léčim a s varletem chodim na kontroly, zeptám se tam. Máte pravdu, tohle je velmi složité řešit na dálku, ale děkuji za reakci.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie