32753  15. 12. 2011 20:17:10 - LoLinka

Alergie na partnera

Dobrý den,
Zkoušela jsem mého gynekologa, ale prý to neřeší. Je mi 21 let, mému příteli 28 . Máme intimní problém. Přítel má vždy po sexu nateklý penis, má na něm puchýře a vyrážku. vždy po sexu mu to naběhne, dříve se to hojilo, ale ted jsme spolu nespali skoro 3 týdny, a stejně mu to nezmizelo. Přítel zkoušel jít na kožní, doktorka mu řekla že to nejspíš bude mikoza, a nasadila mu na to léky a mastičku. ani jedno nezabralo úplně. Někde jsem slyšela, že můžeme být na sebe alergický. Že nám může vadit rozdílné Ph, či něco jiného? prosím o radu jestli s tím máte nějaké zkušenosti a případně i o radu, za kým máme tedy jít, jelikož přítele to již delší dobu i značně bolí. Já žádné problémy nemám, ani výtok, ani mikozu, ani žádné bolesti. Předem moc děkuji.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Při použití kondomu je problém stejný ? Doporučil bych Vám ještě vyhledat alergologa, s kterým můžete problém probrat také.

Komentáře uživatelů ...

boby
15. 12. 2011 20:54:18
Niečo podobné mám aj ja. Moja partnerka tiež nemá žiadne problémy. Niekedy je "všetko" bez problémov, no niekedy sa mi predkožka zapáli. Vy uvádzate "penis". Nie je celkom jasné , či sa jedná o plochu "predkožky" na žaludi a žaluď , alebo povrch penisu. Predkožka a žaluď je logicky citlivejšia. Mne to kožný lekár označil ako "iritačná kontaktná dermatitída". Nedopracovali sme sa k žiadnemu záveru. Z mastičiek , ktoré som mal predpísané mi najviac pomáha "imacort". Cca po 3 hod. dochádza k upokojeniu / nesvrbí, neštípe/ a cca 1,5- 2 dnoch je všetko opäť v poriadku. Manželkin gynekológ sa k veci postavil tiež dosť neochotne, myslím , že neurobil žiadne podrobnejšie vyšetrenia /odbery, stery /. Faktom zostáva, že toto býva zapeklitý problém, ťažko sa diagnostikuje, môže to byť čokoľvek. Ale ak má váš partner problém, tak mu nezostáva nič iné, iba chodiť na vyšetrenia od nevidím do nevidím. Viem, že je to nepríjemné, hlavne v tejto intímnej oblasti, no na druhej strane si myslím, že keby dotyčný lekár chcel a nešetril si bodové limity, tak sa k príčine dopátra pomerne rýchlo ! Možno by nebolo od veci vyhľadať iného lekára. Váš príspevok si dám do "záložky". Ak by ste sa dozvedeli niečo viac a partner by toto vyriešil, rád si to prečítam.
Bader
17. 12. 2011 20:45:43
Presne vám nedokážem poradiť, ale môžete upresniť či podobnému stavu dospejete i pri použití kondomu. Alebo vyskúšali ste i iný kondóm ako latexový?
LoLinka
19. 12. 2011 18:37:47
pokud používáme kondom, problém mizí, ale pomalu ale jistě plánujeme potomka, tak potřebujeme problém vyřešit. Děkujeme. Zkusíme vernerologii, bobymu děkujeme za radu, určitě dám vědět, jak nám pomohou vernerologisté.
Specialista [Internista]
27. 12. 2011 10:36:21
Dobrý den, V případě, že se rekace objeví pouze při nechráněném pohl. styku cca do 2h, tak půjde pravděpodobně o alergickou reakci. Nepoužíváte náhodou lubrikační gel?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie