33079  29. 12. 2011 11:05:35 - krtecek

Nedostatok vs dostatok sexu

S priateľkou sme spolu skoro rok. Zo zaciatku sme spolu spavali neskutocne vela aj 20krat za vikend, a teraz aj ked som s nou par dni posebe tak je to niekedy ledva raz. Viem ze nas problem sa da tazko takto opisat aj hlavne preto ze to je len z mojej strany. No ja mam pocit ze mame sexu malo, ona si mysli ze to je tak akurat. Vravi ze nema uz taku chut. Je problem vo mne ci nej?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Každý jedinec má značně individuální sex. potřeby a proto je také nutné k tomu přistupovat s určitým respektem k partnerovi. V případě, že Vám frekvence pohl. styku nevyhovuje, s partnerkou si o problému otevřeně promluvte a zkuste se dohodnout na nějakém kompromisu, který Vám oběma bude vyhovovat.

Komentáře uživatelů ...

lily151
29. 12. 2011 14:48:15
20 krat za vikend? No tak mate pekne spomienky, skor to nie je normalne. Rozdielnost sexualnej potreby je stary znamy problem vo vztahu, musite sa dohodnut na kompromise. Otazne tiez je aka je frekvencia styku teraz, neuvadzate to presne. Ak je to raz mesacne tak je problem aj v nej. Ak raz za tyzden, nie je to vyslovene problem, jednoducho ma mensiu potrebu. Takisto neuvadzate vasu predstavu. Ak je to stale 20 krat za vikend, tak toho sa nedockate ani od inej zeny(aj ked su vynimky). Riesnie je v rozhovore a kompromise.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie