33616  11. 1. 2012 18:27:28 - CXDaweCX

Zlá nálada

Dobrý deň,
mám 17 rokov. Potreboval by som pomôcť. Už cca rok mám neustále nepríjemný pocit. Cítim sa ako by som bol stlačený medzi dvoma stenami, som stále smutný, duchom neprítomný, mám chuť stále plakať,často ma bolí hlava a neviem dobre spať. Pritom pred rokom som nastúpil na strednú školu kde som sa dostal do perfektného kolektívu no zhoršili sa mi známky. Neviem sa z chuti zasmiať ako predtým. Väčšinou sa v škole len priblblo usmievam aby som "svojimi náladami" neobťažoval okolie a tak isto aj doma. Neviem čo sa so mnou stalo.Dopredu ďakujem za odpoveď.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Před rokem, co Vám problémy začaly, jste začal studovat, zřejmě také školu, kterou jste si sám vybral, navíc ještě v dobrém kolektivu. Příčiny se zatím tedy zdají neznámé. To ale nevylučuje, že se z nějakých jiných důlvodů teď můžete cítit zle. Protože Vaše stísněná nálada trvá už dlouho, těžko se soustředíte a špatně spíte, určitě vyhledejte odborníka. Ještě Vám nebylo 18, tedy ideálně dětského klinického psychologa. Uvidíte, že po pár návštěvách najdete řešení a budete si říkat, že jste za ním měl zajít už dřív.

Komentáře uživatelů ...

karlap
11. 1. 2012 19:39:06
zkus zajit za psychologem, ve skole jiste nejakeho mate nebo za nejakym ucitelem, kteremu veris, at ti poradi nejakeho psychologa...u me se deprese rozvinula az po dvacitce, takze mozna muzes mit to same...
lily151
11. 1. 2012 20:04:33
Mozno s vami len mlati puberta, mozno mate nieco vaznejsie. Kazdopadne by ste mali vyhladat psychologa, ako pise Karla, v skole urcite nejakeho mate.
CXDaweCX
18. 1. 2012 18:19:46
Ďakujem veľmi pekne za radu skúsim to teda u odborníka ....

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy