34105  25. 1. 2012 13:47:21 - shorty

Žlté hrčky v spermate

Dobrý deň,
asi rok mam taky problem ze v spermate mam take ako keby zelatinove hrcky zltkastej farby. Vsimol som si toho zrazu. Akurat hrcky v spermate nemam pri viacnasobnych ejakulaciach za den. Zvycajne len v prvej. Mam priatelku a ta si toho vsimla tiez. Bojime sa co to moze znamenat. Mam 24 rokov. Neviem kam s takymto problemom zajst na blyzku nemame ziadneho sexuologa. Alebo chcem vediet ci je to normalne a ci to prejde samo popripade ako to liecit. Dufam, ze nejde o nieco vazne. Dakujem za odpoved.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si nemyslím, že máte zdravotní problém. Barva spermatu přechází od bíle po nažloutlou. Zvyšte příjem tekutin. V případě, že máte další doprovodné příznaky (pálení, bolest) příp. jen pochybnosti, doporučuji se obrátit na urologa a situaci řešit s ním.

Komentáře uživatelů ...

Bader
25. 1. 2012 19:49:48
Nie je to tak vážny problém. Tak ako ste si všimol je to hlavne pri prevej ejakulácií a práve po dlhšom časovom odstupe. Práve ten dlhší časový odstup je príčinou tohoto stavu. Sú to v podstate už "staršie " spermie. Skôr "dozreté", ktoré dlhšie "čakali" na ejekuláciu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie