34801  13. 2. 2012 7:46:11 - hubka18

Stratená chuť na sex

Dobrý deň.
Chcela som sa vás opýtať či mi neviete poradiť, kde nastala chyba. Som s partnerom rok a milujeme sa už dlhšiu dobu a už po dvoch mesiacoch sme stým začali. Nevadilo mi to ale teraz si to vyčítam ale to už nezmením. :-( On je môj prvý ale dozvedela som sa že ja nie vedela som že som druhá ale neskor som sa dozvedela že sme sa zle pochopili a nie druhá ale už piata. Moj priateľ je hotový aniel a nikto nechápe náš vsťah že je až priam rozprávkový. Milujeme sa z celého srdiečka a je to citit.
Ale stalo sa to že pred asi dvoma mesiacmi som stratila úplne chuť na sex aj ostatné veci kolo toho ako je orál alebo niečo podobné. Myslím si, že je to asi preto lebo som bola v partii( ale podnapitej) jeho kamaratov a vkuse sa bavili o sexe abavili sa o tom len akosi o niečom čo uspokojuje mužske potreby. Ako o niečom ako ked človek povie. A idem si zobrat ponožky asi to chápete, lebo ste muž a ja som žena takže velmi tomu nerozumiem a od vtedy nejako nemam chuť. ja vnímam milovanie akosi niečo krásne niečo vzácnie a nie takto. A od tej chvíle nemam chuť. A vždy sa niečo stane čo mi ju ešte zmenši. Vidim v telke znásilnenia, manželstvo fungujuce na sexe a podobne, ale nerozumimem lebo citim že moj partner ma miluje a nie je so mnou len kvoli sexu. Akceptuje to ale mna to rozožiera aj keby som chcela nemam chuť a citim sa preňho ako nepotrebná ako po ženskej stránke lebo ho neviem obštastnit. Viete mi niečo ktomu povedať? Alebo mám niekoho navštiviť. Za skoru odpoveď vám veľmi pekne ďakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Nejdříve si doporučuji s partnerem o problému otevřeně promluvit a sdělit mu na celou situaci Váš názor, co Vás trápí,...V případě, že se Vám situaci nepodaří vyřešit svépomocí, doporučuji se obrátit na sexuologa, který Vám v řešení problému určitě pomůže.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie