35730  12. 3. 2012 10:19:57 - bohus1

Červené vyrážky na žaludi, predkožka

Dobrý deň, mam pár otázok:
chcem sa opýtať na červené vyrážky na žaludi. objavujú sa mi tak raz za mesiac,pri tom ma aj žaluď trocha svrbí a vyteká z neho taká žlta tekutina. Neviem je to normálne? počul som že to červenanie može byť od znečistenia ale chcel by som vedieť Váš profesionálny názor. Ďalej mam otázku na predkožku. Je trocha predlžena,to mi ani moc nevadí ale pri sexe sa skoro spravim a to mi hrozne vadí a aj partnerke.. ževraj po skráteni predkožky sa to trocha upraví. U urologa som ešte nebol,trocha sa hanbim,neviem ci to nie je este skoro. Poradte prosim,vdaka

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že vás žalud svědí a z moč. trubice vytéká tekutina, bude nutné vyhledat lékaře, neboť se pravděpodobně jedná o infekci moč. cest. Předkožka s předčasnou ejakulací souvisí pouze nepřímo, příčinou může být např. krátká uzdička. Konzultujte prosím na urologii společně s prvním problémem.

Komentáře uživatelů ...

Bader
13. 3. 2012 10:07:17
Čistota je veľmi dôležitá!!! Váš problém môže s tým veľmi súvisieť. Mal by ste 2-3 denne sa umyť!!!! vo vlažnej vode bez mydla. "Žltá tekutina smegma" sa ukladá pod predkožkou ak sa menej umývate. Je zdrojom infekcií a zápachu. Preto je nutné ju odstraňovať. Názor laika. / Rýchle "spravenie" môže mať viac príčin. Nájdite si v tejto poradni, alebo na nete problematiku predčasnej ejakulácie. A porovnajte s vaším problémom.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot