36305  31. 3. 2012 22:19:38 - Ajik

Nestříká, jen teče

Dobrý večer,
můj přítel má menší problém s ejakulací přesněji s výstřikem. Sperma pouze vytékají a nestříkají. Chtěla jsem se zeptat jestli je nějaký "návod" Jak vystříknout? Nějaké cvičení nebo psychická příprava? Párkrát se mu v minulosti podařilo vystříknout, bohužel teď se mu to nemůže podařit. A dále bych se chtěla zeptat jestli lze nějak zvětšit objem spermatu. Někde jsem četla že pomáhá den předem vypít mlíko které pomáhá tvořit spermie. Tak jestli to je pravda a nebo jestli existuje nějaký jiný postup kromě prášků. Předem děkuji za odpověď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V podstatě nejde o žádný problém, neboť situace se samotnou plodností souviset nesouvisí. Velmi závisí na míře vrušení a frekvenci pohl. styku. Stejné je to i u objemu spermatu. Mléko nemá na tvoření spermií žádný podstatný vliv. V případě, že bude problém přetrvávat dlouhodobě, bylo by vhodné, aby přítel podstoupil vyšetření spermatu (spermiogram), neboť by se mohlo jednat o nízkou hladinu testosteronu.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie