36312  1. 4. 2012 8:32:12 - anonymka159

Prvý styk

Dobrý deň,
ja by som sa chcela opýtať. Nedávno sme mali s partnerom prvý styk, samozrejme že on v tom je už skúsený. Na začiatku si nedal ochranu a robili sme to tak, pozdejšie si ju už dal a len vtedy sa aj urobil. Však nie je možné žeby som otehotnela? A ešte jedna otázočka robili sme to niekoľko dní pred tým ako som mala dostať menštruáciu, je možné že mi bude meľkať nejaký čas,ked to bolo prvý krát? Ďakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Pohl. styk neovlivňuje pravidelnost menstruace. Přerušovaná soulož není dostatečně účinnou kontracepční metodou. Případné těhotenství tedy vyloučit nelze. V případě, že bude menses meškat déle, jak 10dní, doporučím provést těhotenský test.

Komentáře uživatelů ...

lily151
1. 4. 2012 9:51:06
Vas partner zrejme len o sebe rad siri tu predstavu, ze je skuseny. Ziaden skuseny muz neurobi to, co on, nakolko tymto sposobom je mozne otehotniet z predejakulatu. Prvy pohlavny styk nema vplyv sam o sebe na menstruaciu, jedine, ze by pri nom prislo k oplodneniu.
boby
1. 4. 2012 23:57:31
... že aký skúsený ??!!! A hlavne zodpovedný !

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie