36974  21. 4. 2012 19:47:43 - kapo

Asexualita

Dobrý den,
potřebuji radu. Jsem necelý rok vdaná. Náš sexuální život byl pestrý, otěhotněla jsem a narodilo se nám dítě. Od té doby už je to asi rok semnou manžel nespí.Po rozhovoru mi řekl, že sex je pro něj obtěžující, nepotřebuje ho. Zjistila jsem, že i jeho předešlé vztahy ztroskotaly na problému v sexu.Vím, že mne manžel miluje.Vždy, když naléhám, tak se akorát naštve, že ho nechápu. Miluji ho a žije se mi s ním moc dobře. Nevím ,co mám dělat. Přečetla jsem si, že je pravděpodobně asexuál. Jsem zdravá žena, která má sex ráda. Nechci žít bez manžela, ale bez sexu s milovanou osobou je to těžké. Poradíte mi prosím, jak dál?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Přes internet je podobný problém velmi těžké hodnotit. Doporuči otevřenou komuniaci na dané téma. V případě, že se vám nepodaří problém vyřešit svépomocí, obraťte se společně na sexuologa, který Vám pomůže situaci zdarně vyřešit. Může jít i o zdravotní problém, nikoliv pouze asexualitu jako takovou.

Komentáře uživatelů ...

Bader
21. 4. 2012 21:03:36
Môže pomôcť len úprimný rozhovor. Vy máte svoje normálne potreby a manžel tiež. Mal by jasne povedať čo stačí jemu. Nesúlad v sex. "apetíte" je dosť veľký manželský problém. Obaja partneri ho musia brať vážne a poznať svoje potreby. Bez hanby úprimne ich priznať. Len tak je možné problém riešiť.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie