4428  29. 8. 2009 13:27:39

Obvava z gravidity po orálním styku

Dobrý den, měli jsme s přítelem orální sex a já jsem se bála, že bych s toho mohla otěhotnět. Do 10 hodin jsem užila Escapelle, už jsou to 4 dny a já mívám bolesti v podbřišku. Je to normální po užití této tablety? A jaká je tu možnost otěhotnění?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Já, vůbec nechápu proč jste užila tabletku "po" ?!? Nebyl na to žádný důvod!!! Spíš by jsem vám doporučila přečíst si něco o tom, jak ženy může otěhotnět, skutečno to myslím ale v dobrem. Třeba si hlavně uvědomit, že ty tabletky jsou určeny skutečně jen v krajních případech a ne, že jen vy máte pocit, že se obáváte gravidity, když na to není žádný důvod. Skutečně časté užívání těchto pilulek NEDOPORUČUJI!!! Do budoucna by jste to pak mohla litovat a to myslím skutečně vážně. Z orálního sexu nikdo ještě neotěhotněl, protože to není ani možné!!! Bolesti v podbřišku můžou být jenom důsledek po užití těch tabletek.

Komentáře uživatelů ...

30. 8. 2009 10:33:53
Já jsem se jen bála že měl partner něco na prstech a mohlo se to do mne dostat..a vážně nechci být ted těhotná tak jsem si jí raději koupila..
Kacenka [Porodní asistentka]
30. 8. 2009 11:13:29
Je to vaše zdraví, já vás chci jen varovat do budoucna a skutečně jeho užití bylo zbytečné a neopodstatněné. Radši pri prstování mějte oba čisté ruce, aby jste neměla strach z gravidity.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky