45842  13. 3. 2013 12:54:16 - mirdda

Nevím co jsem a jak to mám řešit.

Dobrý den.Je mi 30 let a do mých 23 let,co jsem zkusil s kamarády dávku lsd,po které jsem ležel na gauči a měl pocit,že mě někdo znásilňuje ze zadu,ačkoliv tam nikdo nebyl,jsem byl výhradně pouze na ženy.Od té doby mam stále nutkání to zkoušet na živo s chlapama a většinou se mi to líbilo.Problém je v tom,že se mi muži vzhledově opravdu vůbec nelíbí,láká mi pouze jejich penis a vzhledově mi nelákají jako ženy.Líbání a mazlení s klukem u mě nepřipadá v úvahu a jsem pouze pasivní.Mám rád,když mě někdo po domluvě znásilňuje a robertek k tomu opravdu nestačí.V tramvaji,autobuse a všude koukám po ženách,stále mě přitahují,ale která žena chce mít doma chlapa,kterej jí zahýbá s chlapem.Lhát neumím.Jen to v sobě tajim.Co s tím?Prý je být bi výhoda,ale mě to přijde spíš opačně.Cítím se hrozně.Chodim i na psychiatrii 3 roky a beru antidepresiva olwexia 75mg.Bohužel jsem neměl odvahu se tam s tím svěřit.Můžu se z toho nějak vymotat?Děkuji předem za odpověď.Míra

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Milý Mirku,
bisexualita opravdu nepřináší takové "výhody", jak se lidé domnívají. Napadá mne otázka, co vlastně chcete řešit. Bisexuální sklony, touhu být znásilňován, nebo obtížné navazování vztahů se ženami? Myslím, že ať odpovíte jakkoliv, pomohlo by Vám si trochu urovnat myšlenky a zodpovědět pár otázek, s těmito tématy souvisejícími. Buď s psychologem, nebo sexuologem, Váš psychiatr by Vám mohl poradit nějakého odborníka z této oblasti.
Nu a obecně: Pokud skýtá vztah dostatek vzájemné tolerance, je možné praktikovat i méně obvyklé sexuální praktiky a nijak to vzájemné pouto neoslabí.
Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy