46789  20. 4. 2013 22:52:08 - Santi

Jde o potrat?

Dobrý den,
už třetí měsíc nemám "standartní" menstruaci. Dostavuje se ve správný čas, ale první měsíc ze mě krom krve odcházela i spousta sražené krve (i dost velké kusy) a třetí den jsem i přes nový tampon během pár vteřin byla od krve až do půlky stehen. Zbytek dní už byl normální. Další měsíc se část opakovala - druhý den se stačilo trochu předklonit a tím zmáčknout břicho a opět ze mě vyteklo najednou velké množství krve. Volala jsem k doktorce, ta mi řekla, že si mám udělat těhotenský test, když by byl pozitivní, tak přijít, když bude negativní bude to prý jen hormonální porucha. Test jsem zkoušela a byl negativní - utěšovala jsem se tedy že mám nějakou poruchu.
A včera začala třetí menstruace. Dnes od rána jsem měla nepříjemné křeče, které normálně nemívám, ale pak přešly. Večer jsem vyndala použitý tampon a vlezla do vany. V tu chvíli ze mě vypadlo něco. Nevím, co to bylo - určitě ne sražená krev. Spíš kus nějaké tuhé "masité tkáně" velký zhruba 5x2cm. Co by to mohlo být? Mohla jsem potratit a tělo se tak čistí?

LachetaJ   LachetaJ [Gynekolog]
Dobrý den. Nejspíš se jednalo o děložní sliznici, která se při menstruaci odlučuje. Pokud to bylo v termínu menses (neměla jste zpoždění), potrat je málo pravěpodobný.

Komentáře uživatelů ...

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk