50695  7. 12. 2013 15:30:03 - cukalka

Clostilbegyt - prosím PORAĎTE!

Dobrý den Vážení lékaří, prosím o radu. Je mi 23 let,manželovi 25 let.
Pokoušíme se o mimi už 5.měsíc, a pořád NIC. HA Lindynette 20 jsem brala skoro 8 let.
1,po vysazení HA-menstruace nikde,píchli mi AGOLUTIN-přišla velmi slabá MS
2,poté chodila MS sama každý měsíc,ale nepravidelně(30-38dní)
3,první 3 cykly na základě UTZ a krve ANOVULAČNÍ
4,4.cyklus-Folikuly dozrávaly,ale pouze do 18mm - nasazen CLOSTILBEGYT od dálšího cyklu.

Clostilbegyt mám začít užívat 5.-9.den cyklu 1tbl.denně,poté co 2 dny UTZ + UTROGESTAN (Lékař ještě upřesní od kdy ho užívat,na základě UTZ) a chci se zeptat, co když se mi zrovna tento cyklus rozjede i má přirozená OVULACE a mé folikuly začnou samy dozrávat a do toho budu užívat Clostilbegyt? Co se stane, ublíží mi to?Když mi budou dozrávat mé přirozené vajíčka a zároveň i od Clostilbegytu?
Jinak u Clostilbegytu užívám INOFOLIC + 1 tbl. Kyseliny listové, jsem pod DR.dohledem.

DĚKUJI ZA RYCHLOU ODPOVĚĎ.JE TO AKUTNÍ.DĚKUJI

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
5 Mesiacov je veľmi krátka doba na to, aby ste boli zúfalí, alebo aby ste vobec premýšľali nad neplodnosťou. O neplodnosti začína hovoriť až po tom, čo sa pár snaží o tehotenstvo dlhšie ako jeden rok. K tomu by sa dalo povedať, že u vás možeme brať do úvahy len 2 mes. snahu, pretože sa doporučuje po vysadení HAK minimálne s tehotenstvom tri mesiace počkať, pretože telo potrebuje čas, aby sa spamätalo a naštartovalo svoj cyklus zase nanovo. U niekoho tento proces može kľudne trvať aj pol roka, s tým pri braní HAK musí každá žena počítať. Myslieť si, že hneď ako vysadím HAK, tak otehotniem je viac menej naivné.
ja na vašom mieste by som ešte počkala, nie je dovod hneď nasadzovať lieky, keď je tu veľká šanca, že samo telo bude aj bez liekov fungovať ako má. Kĺudne ešte pár mesiacov počkajte, o nič neprídete! Inofolic kľudne užívajte ďalej.

Komentáře uživatelů ...

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk