5259  9. 10. 2009 17:56:47

Slabá menštruácia, tehotná?

Dobrý deň, v lete som vysadila antikoncepciu, po mesiaci som dostala menštruáciu, po nej sme začali s manželom skúšať pracovať na bábätku, o ďalší mesiac som dostala menštruáciu o týždeň skôr, ale bola strašne slabá, skôr to vyzeralo ako špinenie, teraz ubehol ďalší mesiac a v čase, keď som mala dostať menštruáciu mám zase len špinenie, môžem byť tehotná? Test som si robila a vyšiel negatívne.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ vám testy vychádzajú negatívne, tak si nemyslím, že by vychádzali klamlivo, takže si myslím, že tehotná asi nebudete, ale bude tam iný problém, ktorý treba riešiť s lekárom, čím skôr tým lepšie, keďže sa pokúšate o dieťatko.

Komentáře uživatelů ...

10. 10. 2009 10:49:36
Ahoj, ja /a aj kolegyna/ som mala podobny problem.Vysadena ATK, zpočiatku normalny cyklus, potom problemy.Neprisiel mns, len spinenie, mozno ti nepraskol folikul a sedim tam potvoriak. Po ATK este v tele zostava urcita hladina hormonu ktora udrziava telo este v stave ako s ATK. A ked sa telo po 3-4 mesiacoch "vycisti" a zacne fungovat "normalne" tak sa moze ukazat, ze mas nizku hladinu hormonov. Takze kludna bud, chod si dat pichnut Agolutin /cisty progesteron/.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky